Stjepko Hlevnjak novi član Uprave Maraske d.d.

Stanić grupa ima jasnu strategiju za razvoj Maraske koja podrazumijeva proširenje proizvodnog asortimana, inovacije, rebrending postojećih proizvoda, proširenje izvoznih kapaciteta te jačanja pozicije na tržištu, izjavio je ovom prilikom Stjepko Hlevnjak

U tvrtki Maraska d.d. u vlasništvu Stanić Grupe uspješno je završena reorganizacija nakon preuzimanja, a od 1. lipnja novi i jedini član Uprave je Stjepko Hlevnjak.

“Preuzimanjem Maraske d.d. Stanić grupa proširila je svoj proizvodni portfelj u smjeru jakih alkoholnih pića i bezalkoholnih pića te postala vlasnikom hrvatskog brenda s dugom tradicijom koji je prepoznat u cijelom svijetu. Stanić grupa ima jasnu strategiju za razvoj Maraske koja podrazumijeva proširenje proizvodnog asortimana, inovacije, rebrending postojećih proizvoda, proširenje izvoznih kapaciteta te jačanja pozicije na tržištu”, izjavio je ovom prilikom Stjepko Hlevnjak.

“Svi planirani procesi završeni su uspješno, u čemu veliku zaslugu ima i Stjepko Hlevnjak, a na čemu smo mu zahvalni”, izjavio je Zoran Mabić, predsjednik Uprave Stanić Beveragesa.

Stjepko Hlevnjak je započeo poslovnu karijeru u Stanić Grupi 2000. godine kao voditelj prodaje u Dalmaciji, zatim je nekoliko godina vodio komercijalni tim u BiH dijelu Grupacije.

Od akvizicije Juicyja 2014. godine obnašao je funkciju Direktora prodaje Stanić Beveragesa do akvizicije Maraske.

Prethodni članakSuradnja trgovačkog lanca Kaufland i platforme Agrivi
Sljedeći članakOd travnja prošle godine 7.190 obrta više