Tajna blistavo čistog posuđa: Jar Extra+ i Jar Platinum Plus

Zaboravite na ribanje i namakanje zagorenih tava i lonaca preko noći, a nema više namakanja ni kod strojnog pranja posuđa

Otkrijte Jar Extra+
Zaboravite na ribanje i namakanje zagorenih tava i lonaca preko noći. Sada možete brzo izaći iz kuhinje i to tako da vas ujutro dočeka prazan sudoper. Jar Extra+ brzo prodire i slabi tvrdokorne naslage masnoće na posuđu te ostavlja besprijekorne rezultate, čak i kod najizazovnijih sasušenih ostataka hrane. Sa svakom kapljicom njegove koncentrirane formule dobivate više mjehurića i dugotrajnu sapunicu, što znači veću snagu čišćenja. A zahvaljujući svojoj moćnoj formuli, Jar Extra+ izvrsno čisti čak i u hladnijoj vodi te tako pomaže smanjiti potrošnju vode i energije. I uz sve to, njegove su boce izrađene od 100% reciklirane PET plastike, osim čepa i etikete. Jar Extra+ dostupan je u tri mirisne varijante – Lilac, Citrus i Red Forest Fruits. Koju god da odaberete, svaka će ispuniti vašu kuhinju neodoljivim mirisom, a suđe ostaviti super čistim, super brzo.

Otkrijte Jar Platinum Plus All in One
Nema više namakanja ni kod strojnog pranja posuđa. Kapsule Jar Platinum Plus same obavljaju pretpranje. Njihov sustav s HydraBoostom rehidrira hranu i omogućuje aktivnim sastojcima da prodru u nju i razgrade je. Nakon toga aktivira se tehnologija Deep Clean koja čisti i uklanja do 99% vidljivih i nevidljivih ostataka hrane, čak i onih najtvrdokornijih. Kapsule se brzo otapaju i djelotvorne su čak i na kratkim, ekološkim programima pranja, što štedi i vodu i energiju. Dobro i za vas i za okoliš. Dodajmo tome da ove kapsule pomažu ukloniti mutni sloj koji se nakuplja tijekom vremena i vraćaju originalan sjaj vašem posuđu. Kao i ostale Jarove all-in-one kapsule, već sadrže sol i sredstvo za pomoć pri ispiranju sa zaštitom za stakleno i srebrno posuđe, a preporučuju ih provjereni svjetski proizvođači perilica posuđa.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakRobot gradi trgovačke centre u srednjoj Bosni
Sljedeći članakLidl planira otvoriti 20 prodavaonica u Crnoj Gori