Sziget Festival_JanaPola milijuna oduševljenih posjetitelja, nastupi najvećih imena svjetske glazbene scene i nikad bolja atmosfera obilježili su ovogodišnji Sziget Festival, koji je maleni otok usred Budimpešte od 10. do 17. kolovoza pretvorio u mjesto najbolje zabave u ovom dijelu Europe.

Uz nastupe Rihanne, Davida Guette, Manu Chao, LaVenture, Hardwella, Bastille, SigurRós, ParovStelar Banda, Nickyja Romera, Years&Years i još 100-injak drugih umjetnika, u ritmovima s vrha glazbenih ljestvica do posljednjeg su trenutka uživale stotine tisuća sudionika sa svih strana svijeta. Rijeke posjetitelja nisu zaobišle ni Jana Aqua bar i veliko srce gdje su mogli ostavljati poruke ljubavi, jer Jana već treću godinu jamči nezaboravan provod na jednom od najvećih festivala u Europi!

Među zaljubljenicima u vrhunsku glazbu ove su se godine našli i koreografkinja i vlasnica plesnog centra Tala Larisa Navojec i DJ i glazbeni producent Hrvoje Jelinčić, koji iz mnoštva pozitivnih dojmova izdvajaju  odličan nastup DJ-a Davida Guette, čiji su ritmovi i fantastičan nastup još jednom potvrdili njegovu reputaciju jedne od najvećih svjetskih glazbenih zvijezda.

“Sziget Festival ima odličnu atmosferu. Ovdje nas je dovela ljubav prema odličnom provodu, ali i pozitivna atmosfera i energija tisuće sudionika sa svih strana svijeta ujedinjenih u ljubavi prema glazbi. Zanimljivo je što uz glazbu ovdje možete uživati i u raznim drugim sadržajima, na primjer umjetnosti ili kazališnim i plesnim predstavama. Mi smo uz sve to imali prilike uživati i u Jana Aqua baru”, otkrila je Larisa Navojec.

Larisa Navojec i Hrvoje JelinƒiåNaime, od premijerne 1993. godine program Festivala neprekidno se obogaćuje dodatnim sadržajima, kao što su nove spektakularne vizualne instalacije i veći broj bina s predstavnicima različitih glazbenih žanrova, od bluesa do elektronske glazbe. Moderne kazališne i plesne skupine, ogromno ulično kazalište i Cirque du Sziget posebno su oduševili Larisu, koja umjetnost ne doživljava isključivo kroz prizmu profesije, nego i kroz prizmu ljubavi.

Bez obzira kojem glazbenom žanru bili naklonjeni, Janin korner bio je tu za sve! Smješten na samom ulazu na Festival, Jana Aqua bar posjetiteljima Festivala donio je osvježenje u vrućim festivalskim noćima. Svojom posebnom edicijom Samo ljubav te uz vrhunsku glazbu i dobru zabavu, Jana je svim svojim posjetiteljima prenijela poruku ljubavi i pozitivnih misli. Upravo je zato, potvrdili su to i Larisa i Hrvoje, Janin korner bio mjesto najboljih provoda na Festivalu!

PROMO