Nakon vrlo uspješne 2014. godine i odličnih poslovnih rezultata, tvrtka TriGranit Management Company u ime vlasnika (TriGranit Development Corporation i Heitman European Property Partners IV), imenovala je novog direktora tvrtke Arena Centra upravljanje d.o.o. odgovorne za cjelokupno upravljanje i poslovanje trgovačko-zabavnog centra Arena Centar.

Tako je Tomislav Dekalić na mjestu direktora naslijedio Mikea Pugha koji je do sada vodio upravljački tim centra, izvijestili su iz ovog trgovačkog centra.

Arena Centar, koji je u protekloj godini posjetilo 8,7 milijuna posjetitelja, ujedno je zabilježio rast posjećenosti od 5 posto i prometa zakupaca od 6 posto. U protekloj godini u Arena Centru je otvoreno 25 novih trgovina, a centar se od otvaranja profilirao kao preferirana destinacija za ulazak međunarodnih brendova na domaće tržište.

Svoju lokaciju za posao tu su pronašli prvi Lego Certified Store u jugoistočnoj Europi kao i europski maloprodajni lanac LPP sa svojih pet trgovina: Reserved, Mohito, Sinsay, Cropp i House te priznati međunarodni brendovi poput: Napapijri, He by Mango, LTB i Alpstories.

Na čelu s Tomislavom Dekalićem, Arena Centar će se nastaviti razvijati u smjeru kvalitetne ponude brendova, ali i kvalitetne zabave i opcija za provođenje slobodnog vremena. Dodatni fokus bit će stavljen i na sadržaje za turiste kao dio ponude Arena Centra ali i grada Zagreba, poručuju iz tvrtke.

“Kao jedan od najuspješnijih shopping centara u portfelju tvrtke TriGranit Management, Arena Centar za nas ima veliku važnost. Vrlo smo zadovoljni s ostvarenim rezultatima u 2014. godini i nastavljamo tražiti mogućnosti za daljnji napredak i razvoj kako bismo zadržali prvenstvo na hrvatskom tržištu. Ponosni smo što smo imenovali domaćeg direktora koji ima potrebna znanja i vještine da odvede centar naprijed”, rekla je Katharine Pendler, čelnica za Upravljanje imovinom u tvrtki TriGranit Management.

Tomislav Dekalić već 11 godina stječe svoje iskustvo u sektoru nekretnina i maloprodaje. Svoju ekspertizu stekao je na kapitalnim nekretninskim ulaganjima i radu na tržištu shopping centara.

Kao zamjenik direktora Arena Centra zadnje je tri godine bio jedna od ključnih osoba u najvišem management timu, a na mjestu direktora bit će zadužen za cjelokupno upravljanje i poslovne rezultate trgovačko-zabavnog centra Arena Centar.

Završio je Građevinski fakultet na zagrebačkom sveučilištu, član je Hrvatske komore inženjera te Hrvatske strukovne udruge eksperata i sudskih vještaka te je certificirani agent za nekretnine.