Nakon što su Très chic premium deserti na bazi pudinga osvojili nepca slatkoljubaca, Vindija je predstavila čak tri nove senzacionalne kombinacije okusa – vaniliju s komadićima čokolade, nougat s komadićima lješnjaka i karamelu s komadićima čokolade.

Mliječne Très chic deserte na bazi pudinga karakteriziraju pomno odabrani sastojci i visoki udio kakaa i čokolade. Uz postojeće okuse duple čokolade, prálina & tamne čokolade te pudinga kave & šlaga, od danas su na policama trgovina diljem Hrvatske dostupna tri nova okusa: Très chic vanilija s komadićima čokolade, nougat s komadićima lješnjaka te karamela s komadićima čokolade.

Très chic vanilija s komadićima čokolade savršeni je omjer pudinga od vanilije proizvedenog od visokokvalitetnog mlijeka obogaćenog komadićima čokolade, a ljubitelje nougata oduševit će neodoljiva kombinacija kremaste teksture nougat pudinga s dodatnim komadićima lješnjaka. Très chic karamela s komadićima čokolade ističe se punim okusom karamele oplemenjene vrhnjem i komadićima najfinije čokolade.

Très chic mliječni deserti dolaze u moderno dizajniranoj čašici, a Vindija ih je na tržište plasirala 8. ožujka, na Međunarodni dan žena kao savršeno slatko iznenađenje za sve dame koje cijene trenutke čoko idile.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!