dan-otvorenih-vrata-carlsberga-croatia-2012-002Koprivnička pivovara ugostila je danas svoje sugrađane i posjetitelje iz drugih gradova na Danu otvorenih vrata, a pivarski su ih majstori poveli u obilazak pogona i upoznavanje s procesom proizvodnje piva. Nakon degustacije Pana i upoznavanja s pivovarom, za sve je osiguran prijevoz na koprivnički Renesansni festival.

Carlsberg Croatia treću je godinu zaredom otvorila vrata svojim sugrađanima te posjetiteljima iz drugih gradova.

Naime, povodom Renesansnog festivala, pivovara već tradicionalno organizira svoj Dan otvorenih vrata, a u želji da dodatno podrži festival i promovira turističku ponudu Koprivnice za sve je zainteresirane osigurala besplatan prijevoz vlakom iz Zagreba i autobusom iz Varaždina, objavili su iz Carlsberga Croatia.

U sklopu Dana otvorenih vrata pivarski majstori Carlsberga Croatia proveli su goste kroz pogone pivovare te ih detaljnije upoznali s procesom proizvodnje piva, ali i samom pivovarom prilikom čije se izgradnje strateški usmjerilo na zaštitu okoliša tako da je Carlsberg Croatia, ističe se, bila prva pivovara u Hrvatskoj s modernim postrojenjem za pročišćivanje otpadnih voda.

dan-otvorenih-vrata-carlsberga-croatia-2012-001Posjetiteljima su predstavljene tehnologije i poslovni procesi putem kojih pivovara radi na očuvanju okoliša, što potvrđuje i certifikat za zaštitu okoliša ISO 14001.

Osim toga, kažu u tvrtki, kao jedna od najmodernijih pivovara u ovom dijelu Europe Carlsberg Croatia već osmu godinu zaredom izvještava o svojim aktivnostima i postignućima u području zaštite okoliša.

Nakon posjeta i obilaska pivovare, za posjetitelje je organiziran prijevoz na Renesansni festival na koprivničkim gradskim bedemima.