flipko citlukUnion Foods jedna od vodećih distribucijskih kompanija u Bosni i Hercegovini koja u svom asortimanu ima svjetski poznate brandove poput Zotta, Danonea, Woerle, Bayerland, Kindera, The Belgian i mnoge druge pokreće vlastitu proizvodnju flipsa, priopćeno je iz ove kompanije.

Navode da je ova investicija jedna od najvećih proizvodnih investicija u Bosni i Hercegovini u ovoj godini i nastavak dosad uspješnih projekata koje ova kompanija ima iza sebe.

Ovaj suvremeni flips pogon smješten je u Čitluku i u prvoj fazi projekta zaposleno je 15 novih radnika od ukupno 50 koliko je planirano u naredne dvije godine.

“Flips brand pod nazivom Flipko, brojat će 17 novih proizvoda. Različiti i inovativni oblici i okusi od kojih neki do sada nisu bili prisutni na tržištu BiH zadovoljit će sve dobne skupine tako da Flipko proizvode mogu grickati sve generacije.

Najsuvremenija i pouzdana njemačka oprema, pažljivo odabrane i strogo kontrolirane kvalitetne sirovine te vrhunski tim domaćih stručnjaka jamac su vrhunske kvalitete proizvoda koji potrošači mogu probati već od sljedećeg tjedna.

Proizvodni proces je koncipiran tako da nema odstupanja u kvaliteti proizvoda i da svaki proizvod bude vrhunske kvalitete. Standardi kontrole kvalitete od sirovine do gotovog proizvoda integrirane su u proces proizvodnje tako da u svakom segmentu ispunjavaju iznimno visoke kriterije sigurnosti hrane i kontrole kvalitete”, navodi se u priopćenju. (klix.ba)