21.8 C
Zagreb
Ponedjeljak, 22. srpnja 2024., 00:55
VijestiZemljaVelpro potpisao ugovor o suradnji sa Savezom udruga malih trgovaca RH

Velpro potpisao ugovor o suradnji sa Savezom udruga malih trgovaca RH

Veleprodajni lanac Velpro potpisao je sa Savezom udruga malih trgovaca Republike Hrvatske ugovor o suradnji za 2018. godinu, objavili su iz Velproa.

Savez okuplja 262 mala trgovca iz 13 županija – Grada Zagreba, Zagrebačke, Krapinsko-zagorske, Karlovačke, Primorsko-goranske, Istarske, Ličko-senjske, Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Vukovarsko-srijemske, Požeško-slavonske, Međimurske i Varaždinske županije.

Ugovor o suradnji, a u svrhu međusobnog pružanja trgovačkih, logističkih i promidžbenih usluga kroz zajedničko postavljanje i ostvarivanje ciljeva, potpisali su Robert Fućak, predsjednik Saveza udruga malih trgovaca Republike Hrvatske i Marko Malić, direktor sektora prodaje Velpra.

“Godišnji ugovor s Velprom kao strateškim dobavljačem ima značajnu ulogu u ostvarenju pozitivnih trendova u maloj trgovini i jačanju njezine tržišne pozicije jer pruža snagu našim trgovcima i jamči im stabilnost nabave. Zahvaljujući dugogodišnjoj partnerskoj suradnji kroz nabavu robe i osiguravanju širine asortimana, ali i pružanje usluga stručnog savjetovanja u opremanju i upravljanju prodavaonicama, uvjeren sam da će se pozitivni trendovi u maloj trgovini u Hrvatskoj nastaviti“, kazao je Fućak.

“Intenzivan proces reorganizacije kroz koji smo prolazili proteklih godinu dana pripremio nas je na sve izazove na hrvatskom tržištu, a osobito smo fokusirani na to da malim trgovinama pomognemo u svakodnevnom poslovanju. Ovakvim suradnjama nastavit ćemo olakšavati funkcioniranje malih trgovina i svakodnevnu nabavu trgovačkih roba, često otežanu zbog ograničenih resursa skladištenja i radne snage ili velike udaljenosti od logističkih skladišta, pružajući im usluge najviše razine kvalitete i pouzdanosti“, dodao je Malić.

Velpro ima 17 veleprodajnih centra diljem Hrvatske, a na više od 75.000 četvornih metara skladišnog prostora u 14 gradova kupcima je svakodnevno na raspolaganju više od 8.000 različitih artikala, napominju iz Velproa. Kupcima se nudi i mogućnost online narudžbe putem internetske stranice, a svojom raširenom logističkom mrežom te brzom i pouzdanom dostavom Velpro jamči isporuku u svim dijelovima Hrvatske u roku jednog dana.

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...