Dobru suradnju s obrazovnim ustanovama varaždinska je prehrambena industrija i ove jeseni obilježila ugošćivanjem ravnatelja i djelatnika osnovnih škola i vrtića s područja sjeverne Hrvatske

Tridesetogodišnja tradicija uspješnog poslovnog partnerstva Grupe Vindija i odgojno-obrazovnih institucija u razdoblju od 9. do 16. listopada obilježena je posjetima ravnatelja i djelatnika osnovnih škola i vrtića s područja sjeverne Hrvatske.

U posjetu koji je obuhvatio razgledavanje Vindijinih proizvodnih pogona sudjelovali su predstavnici škola i vrtića iz Varaždina, Podravine, Zagorja, Moslavine, Bilogore, Međimurja te Zagreba i okolice.

Ovom je prilikom Vindija, koja svojim proizvodima opskrbljuje gotovo pet stotina škola i vrtića diljem Hrvatske, ravnateljima predstavila svoje novitete u bogatom asortimanu, kao što su Vivis svježi krem sirevi i mliječni deserti koji se proizvode u suvremenim pogonima tvornice Vindija Vivis.

Poseban je naglasak prilikom prezentacije svoje proizvodne ponude varaždinska prehrambena industrija stavila na namirnice koje su svojom kvalitetom, gramaturom i nutritivnim vrijednostima posebno prilagođene za djecu.

Očigledno iznimno zadovoljni viđenim u proizvodnim pogonima Vindije, kao i tijekom prezentacije proizvodne ponude održane u sjedištu tvrtke, školski djelatnici zahvalili su se djelatnicima komercijalnog menadžmenta na poslovično kvalitetnoj i ugodnoj suradnji.

“Drago nam je da njegujemo kvalitetnu suradnju s Vindijom te smo izuzetno zadovoljni njenim proizvodima, posebice mliječnim asortimanom na čiju konzumaciju upućujemo naše učenike tijekom naših brojnih edukativnih projekata namijenjenih promociji zdrave prehrane. U našoj školi tople obroke koristi čak 650 učenika, tako da se radi o velikom broju zadovoljnih potrošača Vindijinih proizvoda”, izjavila je Sanja Prelogović, ravnateljica koprivničke osnovne škole “Đuro Ester”.

PROMO