Vitalis müsli iz Dr. Oetkera dobitnici priznanja Superbrands

cokoladni-museli-375g_1Tvrtka Dr. Oetker primila je priznanje Superbrands Croatia 2010 za svoju robnu marku žitarica Vitalis.

Vitalis muesli, koji se proizvode u njemačkoj tvornici u blizini centrale u Bielefeldu, priznata su marka na tržištu i čine značajan udio u ukupnom poslovanju Dr. Oetkera u Hrvatskoj, osiguravajući poziciju lidera već desetak godina.

Proces glasanja za Superbrands priznanje organiziran je i nadgledan od strane organizacije Superbrands, globalnog branding autoriteta, koji provodi promociju i imenovanje najjačih tržišnih marki u 87 zemalja svijeta.

Glasovi stručnog vijeća ove godine upotpunjeni su glasovima više od 23.000 kupaca/potrošača što daje dodatnu vrijednost rezultatima. Stručno vijeće čini 65 članova, priznatih poslovnih i marketinških stručnjaka iz hrvatskih medija, agencija, domaćih i stranih korporacija, sveučilišta, te stručnih organizacija.

Dr. Oetker Vitalis su moderni i ukusni muesli koji dan čine poletnim. Zajedno s mlijekom ili jogurtom osiguravaju sve najvažnije hranjive sastojke za početak dana. Vitalis doručak nudi idealan omjer hranjivih sastojaka, kao što su žitarice od cjelovitog zrna pšenice i zobi, vlakna, bjelančevine i voće.

Dr. Oetker Vitalis u svojoj ponudi nudi osnovne vrste mueslija; mješovite voćne i čokoladne, kao i u Hrvatskoj najprodavanije hrskave müsle u najrazličitijim okusima; med, voće, čokolada, badem, hrskavi jastučići, orašasto voće itd.

Isto tako mogu se naći u pakiranju od 375 g i 600 g, dok se u pakiranjima od 425 g nalaze Vitalis hrskavi jastučići, a u pakiranju od 450 g hrskavi Knusper Plus okusi te Vitalis Manje slatki muesli.

Prethodni članakCentar Cascade: Popusti od 50% na Bikkembergs obuću
Sljedeći članakFeravinu nagrade na sajmu GAST