World Vape Show Dubai: ELDA najbolji proizvođač e-tekućina za e-cigarete

Tvrtka Elda lider je u proizvodnji i prodaji e-tekućina za e-cigarete na području Europe i svijeta, a ove godine slavi puni 40 godina uspješnog poslovanja

Na sajmu World Vape Show Dubai koji se od 19. do 21. rujna održava u Ujedinjenim Arapskim Emiratima novogradiška tvrtka Elda je predstavila svoje nove proizvode: liniju e-tekućina Elda Premium Summer Up i e-cigarete IzyVape. U konkurenciji proizvođača iz cijelog svijeta proglašena je najboljim proizvođačem e-tekućine za e-cigarete.

“Osjećaj je neopisiv za cijeli naš tim u Hrvatskoj i Dubaiju. To je potvrda da znanje, upornost i inovacije vode do uspjeha”, poručili su iz Elde.

Ova nagrada je tek jedna u nizu sa svjetskih sajmova iz vape industrije što je rezultat konstantnih ulaganja u proizvodni pogon, razvoj novih proizvoda, generiranje svjetskih trendova u proizvodnji i potrebama potrošača, pri čemu je sustav kontrole kvalitete jedna od najbitnijih točaka uspjeha.

Tvrtka Elda lider je u proizvodnji i prodaji e-tekućina za e-cigarete na području Europe i svijeta, a ove godine slavi puni 40 godina uspješnog poslovanja. Današnji identitet tvrtke odraz je raznih iskustava još iz vremena početaka poslovanja. Upravo zahvaljujući segmentu e-tekućina tvrtka se pozicionirala na svjetskoj razini.

U ovome trenutku 90% proizvodnje izvoze u više od 80 zemalja svijeta. Kupci prepoznaju kvalitetu proizvoda i usluga. Prvi u EU uveli su laboratorij za kontrolu kvalitete e-tekućina i e-cigareta po 17025 standardu.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!