YES TO FRESH MENTOS

Mentos je zabavan brend koji uvijek donosi inovativne proizvode u vašu svakodnevnu rutinu kako bi vam ponudio zasluženi trenutak uživanja

S dugom poviješću iza sebe, počevši od trenutka stvaranja 1932. godine od strane braće Van Melle, brend Mentos je univerzalni simbol svježine. To je brend koji kaže “DA” novim i iznenađujućim iskustvima i otvara put prema dobrom raspoloženju. Mentos unosi svježinu u svaki dan ne samo okusima, već i izazivajući vas na osvježavajuću i pozitivnu energiju.

Mentos je zabavan brend koji uvijek donosi inovativne proizvode u vašu svakodnevnu rutinu kako bi vam ponudio zasluženi trenutak uživanja. Bez obzira na to jeste li odabrali ozbiljan okus mente ili vam je draži razigrani voćni okus, Mentos će vam ponuditi poticaj svježine koji će oživjeti vaša usta, razbuditi um i poboljšati raspoloženje kako biste mogli imati svježi pogled na život.

Mentos žvakaće gume U skladu s filozofijom brenda, Mentos je 2006. godine unio inovaciju u segment žvakaćih guma stvarajući okruglu žvakaću gumu i od tog trenutka nastavio je inovirati i iznenađivati potrošače. S lansiranjem koncepta Pure Fresh stvorili su žvakaće gume s tekućom unutrašnjosti koja daje svježinu koja vam je potrebna svaki dan.

Mentos žvakaće gume vam nude svježe proizvode s razigranim izborom okusa: Bubble Fresh, Spearmint, Strawberry Fruit, Vitamins i Fresh Mint te s jedinstvenim dizajnom pakiranja, džepnom bočicom, koja vas izdvaja iz gomile. Okrugla žvakaća guma pruža savršeno osjetilno iskustvo sa slojevima hrskavosti nakon kojih slijedi meka tekuća unutrašnjost i nalet okusa.

Mentos nikada ne prestaje s inovacijama pa je sljedeći korak u stvaranju bilo lansiranje Mentos Vitamins žvakaćih guma koji je još jedan proizvod koji podiže trenutak osvježenja nudeći dobrobiti koje vitamini donose u naš život.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakAI2FUTURE konferencija o optimizmu i brigama vezanima uz umjetnu inteligenciju
Sljedeći članakNova Kraš Selection pralina ispričana na Antique način