‘z bregov Protein pistacija

'z bregov Protein mliječni napitak Pistacija proizveden je od obranog mlijeka s 0,2% mliječne masti koji u samo jednom pakiranju donosi 50 grama visokokvalitetnih proteina

Kolekcija ‘z bregov Protein mliječnih napitaka upotpunjena je novim napitkom Pistacija koji će svojim sladolednim okusom oduševiti sve poklonike proteinskih proizvoda. ‘z bregov Protein mliječni napitak Pistacija proizveden je od obranog mlijeka s 0,2% mliječne masti koji u samo jednom pakiranju donosi 50 grama visokokvalitetnih proteina potrebnih za normalno funkcioniranje organizma te kvalitetno obavljanje svih dnevnih aktivnosti.

Kao i ostali proizvodi iz linije Protein, i ovaj je proizvod bez dodanog šećera i bez laktoze. Cjelokupna linija ‘z bregov Protein mliječnih napitaka zbog svojeg je sastava i karakteristika prilagođena širokoj skupini potrošača, odnosno svima koji vode brigu o zdravom načinu života i uravnoteženoj i pravilnoj prehrani. Pravi su izbor za optimalne rezultate vježbanja i za oporavak nakon treninga kad su tijelu posebno potrebni proteini za izgradnju i oporavak mišića. Protein Pistacija dostupan je u PET boci od 0,5 L atraktivnog dizajna koji prati liniju već nadaleko poznatih okusa čokolada-banana, vanilija i jagoda.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!