Začinite ljeto uz vrhunski roštilj i mariniranu piletinu Cekin

Već dobro poznati i omiljeni Cekin proizvodi Filetino, Marinato Kids ražnjići te Marinato Grill asortiman ulaze u sezonu roštiljanja u novom ruhu i novom pakiranju

Ljeto je iza ugla, a s njime dolaze i neizbježne zabave na otvorenom i uživanje u prirodi s obitelji i društvom. Ništa ne govori ljeto tako dobro kao miris roštilja, a uz Cekin pileće marinirane proizvode možete biti sigurni da će svaki roštilj biti vrhunski. Već dobro poznati i omiljeni Cekin proizvodi Filetino, Marinato Kids ražnjići te Marinato Grill asortiman ulaze u sezonu roštiljanja u novom ruhu i novom pakiranju.

Gurmani koji vole praktičnost doći će na svoje
Varaždinska Vindija već više od 60 godina predvodnik je u domaćoj prehrambenoj industriji i omiljeni brend obitelji diljem Hrvatske, ali i regije. Cekin proizvodi od pilećeg mesa kroz godine su postali klasik sezone roštiljanja, a Marinato Grill asortiman objedinjuje bogatu i ukusnu ponudu mariniranih fila prsa, zabatka, bataka, mini filea, ražnjića te krilca i bataka oplemenjenim različitim okusima marinada – od blagih okusa za nježna dječja nepca do onih pikantnijih za ljubitelje intenzivnijeg kulinarskog doživljaja. Cekin proizvodi od pilećeg mesa ukusan su i obilan izvor zdravih bjelančevina, gradivnog materijala naših mišića koji je ključan za normalan rast i razvoj djece, ali i odraslih.

Filetino i Marinato Kids ražnjići praktičnog su oblika, prilagođeni upravo za lagano okretanje na roštilju. Međutim, jednako ukusne rezultate dobit ćete ako ih pripremite u pećnici ili u tavi uz svega par kapi ulja. Osim praktičnog oblika i odličnog okusa, Filetino i Marinato Kids ražnjići nositelji su žiga Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo “ŽIVJETI ZDRAVO”, koji se dodjeljuje proizvodima koji sadržavaju manje masnoća, visok postotak bjelančevina i vlakna te smanjenu količinu soli u odnosu na ostale proizvode iz iste kategorije. Omiljeni izbor najmlađih, Marinato Kids ražnjići, nagrađeni su i priznanjem “Odabrale mame” pa je i službeno potvrđeno kako su Cekin Marinato Kids ražnjići odličan izbor za hranjiv, zdrav i prije svega ukusan obrok za mališane.

Funkcionalnost pakiranja i sljedivost u proizvodnji za besprijekornu kvalitetu
Uz Marinato Grill asortiman, omiljeni proizvodi Filetino i Marinato Kids ražnjići također će zasjati u novom, redizajniranom pakiranju. Novo, još funkcionalnije MAP pakiranje produljuje trajnost proizvoda na čak osam dana, a uz to osigurava ispravnost, ujednačenu kvalitetu i beskompromisnu svježinu.

Novi dizajn i pakiranje dio su održivog i tehnološki naprednog pristupa cjelokupnom procesu proizvodnje i distribucije prehrambenih proizvoda. Vindijin asortiman Cekin proizvoda od pilećeg mesa dio je ciklusa “od polja do stola”, kojim osigurava da proizvodi koji sadrže isključivo prirodne sirovine u roku od maksimalno 24 sata stignu na police trgovina diljem Hrvatske.

Svojim inovativnim rješenjima i ponudom prehrambenih proizvoda vrhunske kvalitete, Vindija je opravdala status vodeće prehrambene industrije u zemlji i regiji koja nastavlja postavljati trendove osluškujući rastuće potrebe potrošača. Nema sumnje da će uz Cekin pileće proizvode svaki obrok zasjati u punom sjaju, pogotovo ako je u pitanju ljetni roštilj s najmilijima. Uz vrhunske Cekin proizvode i novo, još bolje pakiranje, dočekajte ljeto s osmijehom na licu!

Prethodni članakDan HOK-a i 170 godina organiziranog obrtništva
Sljedeći članakTOMRA u Zagorju instalirala tri uređaja