Zoo City otvorio poslovnicu u Šibeniku

Lanac trgovina s proizvodima za kućne ljubimce Zoo City otvorio je u trgovačkom centru Dalmare u Šibeniku svoju ukupno 15. poslovnicu u Hrvatskoj, izvijestili su iz ovog specijaliziranog trgovačkog lanca.

Nova trgovina zapošljava pet djelatnika, prostire se na 180 četvornih metara te nudi širok izbor robnih marki za sve ljubimce: od svjetski etabliranih dostupnih na mjesečnim sniženjima pa do ekonomičnih pakiranja njemačkih i talijanskih brendova potpuno novih na hrvatskom tržištu.

U opremanje trgovine, odnosno u pripremu prostora, tehničke uvjete, brendiranje, nabavku vrhunske opreme, npr. nastambi za životinje u skladu s najnovijim svjetskim standardima, uloženo je ukupno milijun kuna, ističu iz tvrtke.

U novoj trgovini posjetitelji mogu vidjeti i bogat živi program: veliku egzotičnu papigu – žutočelu amazonu pod imenom George, kuniće, zamorčiće, sirijske hrčke, a krajem travnja stiže akvaristika i teraristika – iguane, zmije i mnoštvo tropskih riba.

“Širenjem novog koncepta u brizi i njezi za kućne ljubimce, otvaramo i nova radna mjesta i educiramo javnost o odgovornosti prema kućnim ljubimcima i životinjama općenito”, istaknuo je povodom otvorenja direktor tvrtke Edvard Varda.

“Svojim aktivnostima na dalmatinskom, posebice šibenskom području, razvijat ćemo svijest o potrebi pomaganja životinjama, humanitarno djelovati, informirati i educirati. Do sada se u ovoj županiji nije komuniciralo o životinjama na ovaj način i veselimo se što ćemo to promijeniti”, dodao je Varda.

Zoo City svoje poslovanje temelji na inovativnom pristupu njezi i brizi za kućne ljubimce uz veterinarske ljekarne i salone za uljepšavanje ljubimaca u trgovinama u Zagrebu, Velikoj Gorici, Zaprešiću, Slavonskom Brodu, Karlovcu, Varaždinu, Splitu i Zadru, a sada i u Šibeniku.

Prva poslovnica otvorena je krajem 2008. godine, a od tada je otvoreno 85 novih radnih mjesta.

Prethodni članakFranck pokrenuo projekt “Tigrov ples”
Sljedeći članakKit Kat i Lion nagradna igra