IzlogPredstavljamoZvečevo čokolade: Bogata ponuda brendova i okusa

Zvečevo čokolade: Bogata ponuda brendova i okusa

Perjanica čokoladne ponude Zvečeva iz Požege čini brend Mikado kao prva u svijetu čokolada s rižom proizvedena davne 1964. godine.

Ponuda robne marke odnedavno je proširena s Mikado Premium mliječnom čokoladom koja se proizvodi isključivo sa svježim mlijekom i biranim vrstama kakaovca, čokoladom za djecu Mikado Kids te čokoladama sa žitaricama i mliječnom odnosno nougat kremom.

Osim toga, u ponudi se izdvajaju i poznati brendovi kao što su Seka & Braco, Samo ti & Volim te, Mond, Super i drugi. Cjelokupna ponuda dostupna je u različitim gramaturama od 40 do 300 g, a najpopularnije su čokolade od 80 i 120 grama.

“Zvečevo kontinuirano ulaže u razvoj novih okusa te pripremamo pregršt novosti za naše potrošače što ćemo kvalitetno popratiti s ATL i BTL aktivnostima”, ističu iz Zvečeva.

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...