Danas je u Zagrebu na Trgu bana J. Jelačića počeo sedmi po redu ZeGeVeGe festival održivog življenja. Ovaj vrijedan festival nudi svojim posjetiteljima široku paletu proizvoda, nositelja V oznake kojim se potvrđuje da proizvod nije životinjskog podrijetla i da nije testiran na životinjama.

Zvijezda d.d. se i ove godine predstavlja široj javnosti sa svojim proizvodima koji su također nositelji V oznake, a radi se o Omegol uljima, sojinom ulju i Omegol majonezi.

Festival ZeGeVeGe je organiziran od strane Prijatelja životinja i trajat će do subote do popodnevnih sati. Festival je posvećen zdravom i održivom življenju te dobrobiti ljudi, okoliša i životinja. Pozitivnog i vedrog ozračja, ZeGeVege prepoznatljiv je po tome što se na njemu izlažu i promoviraju isključivo proizvodi biljnog podrijetla, proizvodi koji nisu testirani na životinjama i proizvodi prijateljski prema okolišu.

Na festivalu se okupilo više od 80 izlagača, a posjetitelji su imali priliku kušati široki asortiman proizvoda biljnog podrijetla kao i zanimljivo vegansko pivo. Također, posjetitelji su uživali i u organiziranim, radionicama kuhanja, tomboli s mnoštvom atraktivnih nagrada, predavanjima ili štandu s eko voćnim sokovima.

Za svakog ponešto, na festivalu su posjetitelji mogli kupiti i hranu za pse i mačke ili uživati u besplatnim kozmetičkim tretmanima, degustacijama, ekološkim inovacijama, a tu je bio i dječji kutak.

Više o ovom vrijednom festivalu, može se pročitati na službenim stranicama www.zegevege.com ili na stranicama organizatora www.prijatelji-zivotinja.hr.

PROMO