advance tehnology day 11 777Konferencija Advanced Technology Days 11, jedno od najvažnijih događanja za IT zajednicu u organizaciji kompanije Microsoft Hrvatska, održat će se 18. i 19. studenog u kinu Cinestar u Arena Centru u Zagrebu.

Na ovogodišnjoj Konferenciji bit će više od 40 predavača iz Hrvatske, regije i šire, a u dva dana obradit će se aktualne teme kao što su sustav Windows 10, koji je u nepuna tri mjeseca oborio sve rekorde u instalaciji jednog operativnog sustava na računala korisnika, platforma Universal Apps za pisanje aplikacija koje će se pokretati na svim uređajima s Windows operativnim sustavom, najpoznatiji razvojni sustav na svijetu Visual Studio koji je dobio novu inkarnaciju kao i nove inačice Windows Servera 2016 i System Centra 2016, SQL Servera 2016, SharePointa te nove funkcionalnosti Officea i Azurea.

Peter Myers - svjetski poznati IT strucnjakJedan od glavnih predavača na Konferenciji bit će Peter Myers koji s Microsoftovim bazama podataka i razvojnim alatima radi od 1997. godine, a u predavanju “Power BI za razvojne inženjere” pokazat će kako nova generacija PowerBI alata omogućava developerima konfiguraciju scenarija u stvarnom vremenu.

Uz  brojna druga predavanja eminentnih stručnjaka iz područja IT-a treba izdvojiti okrugli stol “U oblacima smo – što se promijenilo” u okviru kojeg će IT stručnjaci diskutirati kako je uvođenje cloud tehnologija u njihovim organizacijama utjecalo na procese, broj zaposlenih, uobičajeni način obavljanja poslova i slično.

Već sada, mjesec dana prije održavanja Konferencije, broj prijava je premašio prošlogodišnji broj sudionika Konferencije što jasno govori kako IT zajednica prepoznaje važnost Advanced Technology Daysa čime ovo događanje postaje jedna od najvećih tehnoloških konferencija u Hrvatskoj.

Advanced Technology Days bit će, kao i dosad, prilika za druženje i razmjenu iskustava brojnih stručnjaka iz IT zajednice; od razvojnih i sistemskih inženjera preko voditelja projekata pa sve do onih koji rade u novoj brzorastućoj inkarnaciji IT-a, poznatijom pod nazivom digitalni marketing.

Prijave za konferenciju otvorene su do 17.11.2015. do 12 sati, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na ovoj adresi

Više o konferenciji Advanced Technology Days 11 saznajte na internet stranici.