IzlogPredstavljamoAstera: Novi brend zubnih pasti na hrvatskom tržištu

Astera: Novi brend zubnih pasti na hrvatskom tržištu

S ulaskom Hrvatske u EU na policama domaćih trgovina pojavio se i novi brend Astera koji kupcima nudi novu seriju zubnih pasti, četkica, zubnog konca i vodica – kvalitetne proizvode za oralnu njegu po nižim redovnim cijenama.

Iz distributera, tvrtke Filip Trade, ističu kako je riječ o novom brendu za oralnu njegu, s najnovijom formulom za višestruku zaštitu zubi i desni, koji se temelji na kontinuiranom razvoju i dugogodišnjoj tradiciji proizvođača kozmetike i parfema – Aroma Cosmetics.

Svi proizvodni procesi u skladu su sa strogim internacionalnim tehnološkim standardima, poštujući pri tome stroge ISO norme 9001, 14000 i 18000. Tri najmodernija laboratorija rade na razvoju i testiranju proizvoda po najstrožim kriterijima.

Kombinacijom 90-godišnjeg iskustva i moderne tehnologije te vrhunske opreme ostvaren je plasman ovih proizvoda u 56 zemalja na pet kontinenata. U nekoliko linija zubnih pasti, Astera zadovoljava dentalne zahtjeve korisnika kao i ugodnost korištenja.

Bitno je napomenuti da su Astera zubne paste u usporednim testovima s drugim sličnim proizvodima ocijenjene kao najbolji proizvod po pitanju niske abrazivnosti uz visoku učinkovitost.

Naime, učestalim korištenjem održava se higijena, ali ujedno može doći do negativnih učinaka zbog teksture paste. Zato je izuzetno bitna niska abrazivnost paste prema zubnoj caklini i dentinu kako bi se uz higijenski učinak sačuvala zubna caklina u punoj prirodnoj funkcionalnosti, kao temeljna zaštita zuba.

Po tipu zubnih pasti u asortimanu se izdvajaju: Astera Active + System – 12 različitih vrsta zubnih pasti namijenjenih za svakodnevnu upotrebu, za sve članove obitelji; Astera Re-White – zubne paste kompletne funkcionalnosti uz dodatno svojstvo izbjeljivanja zubi, temeljem neagresivnih komponenti; Astera Parodont – namijenjene korisnicima s manje ili više izraženim problemom parodontoze.

Astera zubne paste učinkovito uklanjaju zubni plak osiguravajući izvrsnu zaštitu od karijesa. Fluor smanjuje stvaranje štetnih kiselina, jača zubnu caklinu i sprječava stvaranje karijesa, dok mint okus ostavlja trajan osjećaj svježine.

Filip trade na hrvatskom tržištu distribuira varijante Astera, Astera Kids, Astera Re-White i Astera Parodont. Pakiranja su od 50 ml, 75 ml i 100 ml (economy pack).

Najpopularnije vrste zubnih pasti su Whitening, Vitamin3 i Propolis Gold. Varijanta Whitening sadrži aktivne sastojke koji omogućuju dugotrajan i prirodni učinak na izbjeljivanje zubi. Soda bikarbona, koju pasta sadrži, nježno odstranjuje nakupljene mrlje na zubima i neutralizira agresivan učinak kiseline za izbjeljivanje.

Vitamin3 zubna pasta osigurava umirujući učinak te djeluje antiupalno te sadrži kompleks A, E i B5 vitamina koji potiče regeneraciju tkiva desni. Propolis Gold sadrži prirodni propolis koji potiče regeneraciju tkiva i pruža antiupalni te antibakterijski učinak, a ujedno pomaže umiriti bol u desnima.

“Najveća prednost Astera brenda, koji uz zubne paste uključuje i četkice za zube, je odlična kvaliteta proizvoda po prihvatljivoj cijeni”, poručuju iz Filip Tradea te dodaju kako marketinška podrška uključuje objave u katalozima kupaca, TDC, dodatno izlaganje proizvoda, promocije, TV i print oglašavanje. Astera proizvodi mogu se kupiti u trgovinama Konzuma, dm-a, Spara, Bille, Bipe, KTC-a te grupacije Ultra.

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...