badel-nagrada-regionalni biznis partnerNajbolja tvrtka, ujedno i jedina iz Hrvatske, u jakoj konkurenciji top tvrtki i institucija iz regije, čiju poslovnu izvrsnost su prepoznali i ocjenili poslovni partneri, potrošači i klijenti, a potvrdili rezultati nezavisnih istraživanja je Badel 1862 d.d. koji je osvojio ovogodišnju prestižnu nagradu “Regionalni biznis partner 2016.”

Prema stručnom mišljenju komisije, Badel 1862 d.d. je zaslužio nagradu dobrim poslovnim rezultatima, neprestanim investicijama i inovacijama, poštivanjem visokog stupnja profesionalnosti i etičnosti, uvažavanjem svojih poslovnih partnera, klijenata i potrošača, ekološkom sviješću i brigom za zaštitu životne sredine, vođenjem računa o društvenim interesima, a budući da je snažan oslonac razvoju lokalne zajednice doprinosi boljoj kvaliteti života.

Nagrada je veliko priznanje jer je osvojena u jakoj konkurenciji i predstavlja potvrdu poslovne uspješnosti i regionalne prepoznatljivosti najboljih tvrtki regije iz zemalja – Slovenija, Mađarska, Rumunjska, Moldavija, Hrvatska, BiH, Srbija, Crna Gora, Albanija, Makedonija, Bugarska, Grčka i Cipar.

Godišnja nagrada Regionalni biznis partner u 22 godine otkako je osnovana izrasla je u prestižno poslovno i javno priznanje regije te su na svečanoj ceremoniji dodjele nagrade u Beogradu bili istaknuti predstavnici tvrtke Badel 1862 d.d. u prisustvu ostalih laureata, brojnih poslovnih partnera, uglednih gospodarstvenika, predstavnika vlade, članova diplomatskog života, predstavnika velikog broja medija i drugih uvaženih ličnosti iz javnog i kulturnog života u regiji.

Badelova ponuda bogata je i jedinstvena, s tradicijom i kvalitetom utkanom u širok asortiman, a u zadnje vrijeme se ističe posebno svojim vinarijama kojima objedinjuje cjelokupno bogatstvo vinorodnog područja Hrvatske, od aromatičnih bijelih vina sa sjevera do jakih i punih okusa s juga čime danas s pravom kreira vinsku kartu Hrvatske. Na tržištu odličnu poziciju imaju premium proizvodi – Korlat vrhunska crvena vina koja će na svjetskoj enološkoj karti upisati Benkovac i Korlat velikim slovima zahvaljujući svojim savršeno izbalansiranim okusima.

Badel 1862 svoj razvojni put temelji na tradiciji i vrhunskoj kvaliteti prilagođenima aktualnim trendovima u potrošnji i očekivanjima nove generacije potrošača, te istinskom promicatelju kulture pijenja. Upravo zahvaljujući takvoj poslovnoj politici i investicijama u marketing i inovacije, na vodećoj je poziciji u regiji.