bebivita-grupna-largeBebivita proizvodi pripremljeni su od vrhunskih sirovina poznatih i provjerenih dobavljača, u najsuvremenijim proizvodnim pogonima i vrlo strogom kontrolom kvalitete.

Bebivita asortiman dječje hrane sastoji se od voćnih kašica u staklenkama od 125, 190 i 220 grama, Bebivita grizeva na bazi mlijeka s dodatkom keksa ili vanilije te Bebivita kašica Fino voće.

U Bebiviti upravo kašice Fino voće ističu kao svoju posebnost u odnosu na ostale proizvođače, a osim što su praktično pakirane (4×100 grama), sadrže 100% voća i obogaćene su vitaminom C.

Bebivita grizevi, iako tek odnedavno prisutni na tržištu, pokazuju izvrsne prodajne rezultate.

“Osim što kontinuirano razvijamo nove proizvode, veliku pozornost polažemo i na ambalažu hrane koja prolazi mnogobrojne kontrole te mora biti u skladu s europskim i hrvatskim zakonima. Lagana je, praktična, nelomljiva, a potpuno zdravstveno sigurna i ispravna”, navodi Jasminka Kovačić, voditeljica marketinga Bebivite.

U 2011. godini, uz brojne akcije nagrađivanja potrošača, Bebivita nastavlja s popustima na najvažnije proizvode kašica i sokova.