app agroklubInformacijski sustav Agroklub službeno je predstavio svoju prvu mobilnu aplikaciju koja obuhvaća portalski dio sadržaja ovog internetskog rješenja za poljoprivrednike. Korisnici pomoću ove aplikacije mogu putem svog smartphone ili tablet uređaja pratiti dnevno svježe informacije iz različitih sektora agrara.

Također, mogu se pronaći proizvodni savjeti, informacije o cijenama proizvoda, kao i reportaže iz svakodnevnog života ruralnih sredina.

“Mobilne aplikacije za Android i iOS operativne sustave dio su razvojnih planova našeg projekta Agroklub te želje da omogućimo što veći broj korisnih informacija našim poljoprivrednim proizvođačima.

Trenutačno više od 35 % korisnika naših internetskih stranica pristupa s uređajima nove generacije, pametnim telefonima i tabletima, te svjedočimo i trendu velikog rasta na tom području.

Gledajući tako mobilna aplikacija postaje i najlogičniji razvojni korak”, istaknuo je ovom prilikom suvlasnik i voditelj razvoja osječke tvrtke SLink Vedran Stapić.

Zanimljivo je da je projektom realizirana zajednička platforma za novosti iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine jer to su tržišta na kojima danas djeluje ovaj informacijski sustav za poljoprivrednike. Mobilna aplikacija Agroklub aplikacija dostupna je za besplatno preuzimanje na Google Play platformi za korisnike Android operativnih sustava, kao i iTunes APP trgovini za sve vlasnike iPhone i iPad uređaja. (glas-slavonije.hr)