29.7 C
Zagreb
Četvrtak, 18. srpnja 2024., 13:23
OstaloLogistikacargo-partner slavi 25 godina u Hrvatskoj

cargo-partner slavi 25 godina u Hrvatskoj

Međunarodni pružatelj usluga transporta i logistike na okupljanju organiziranom za kupce, partnere i zaposlenike obilježio je 25. godišnjicu poslovanja u Hrvatskoj i službeno proslavio otvaranje logističkog centra Zagreb koji je s radom započeo u proljeće. Osnovana 1996. godine, ova lokalna podružnica razvila se u jednog od vodećih prijevoznika i logističara u zemlji.

Nakon otvaranja logističkog centra Zagreb početkom ove godine, cargo-partner je iskoristio ovu priliku da se osvrne na proteklih četvrt stoljeća i proslavi uspjeh tvrtke zajedno sa svojim vjernim kupcima i partnerima.

cargo-partner započeo je svoje aktivnosti u Hrvatskoj 1996. godine kao šestoj zemlji u grupaciji cargo-partner. Tvrtka je započela s timom od pet zaposlenih u Zagrebu, fokusirajući se na zračni i pomorski prijevoz. Od tada, cargo-partner kontinuirano razvija svoj portfelj usluga i svoje prisustvo u regiji, čvrsto utvrđujući svoju poziciju jednog od vodećih logističkih pružatelja u Hrvatskoj. Danas lokalna podružnica nudi cijeli niz usluga zračnog, pomorskog, cestovnog prijevoza i skladištenja, a trenutno zapošljava preko 100 ljudi na pet lokacija.

Zoran Starčević, direktor cargo-partnera u Hrvatskoj, izrazio je zahvalnost kupcima, zaposlenicima i partnerima tvrtke u zemlji: “Proteklih nekoliko godina opet nam je pokazalo koliko je važno fleksibilno reagirati na nove izazove i imati partnere na koje se možete osloniti u svakoj situaciji. U ime našeg cijelog cargo-partner tima, želim zahvaliti našim cijenjenim kupcima na ukazanom povjerenju i vjernosti u proteklih 25 godina. Naš uspjeh ne bi bio moguć bez naših zaposlenika, koji nikada ne prestaju ići dalje kako bi premašili očekivanja naših kupaca. Nastaviti ćemo slijediti našu strast za izvrsnošću, blisko surađujući s našim odabranim partnerima i prijevoznicima, kako bismo pružili najbolja i najfleksibilnija rješenja za sve izazove koji nas čekaju.”

Stefan Krauter, predsjednik Uprave cargo-partnera, istaknuo je značaj Hrvatske u globalnoj cargo-partner mreži: “Od početka je bilo jasno da će Hrvatska igrati ključnu ulogu u našim planovima širenja. Strateški smještena na jadranskoj obali, zemlja predstavlja idealna vrata prema jugoistočnoj Europi. Naš novi logistički centar u Zagrebu služiti će kao regionalno distribucijsko središte za uvoz pomorskog tereta iz Azije preko Rijeke. Istodobno, njegova blizina Zračne luke Zagreb i povezanost sa svim glavnim autocestama omogućiti će nam postizanje još bržih tranzitnih vremena u našim rješenjima za zračni i cestovni prijevoz. Uvjeren sam da ćemo nastaviti ovom putanjom rasta i uzbuđen što ću vidjeti što sljedećih 25 godina donosi za cargo-partner u Hrvatskoj.”

Nedavno otvoreni logistički centar u Zagrebu predstavlja značajnu prekretnicu u povijesti cargo-partnera Hrvatska. Suvremeni logistički objekt raspolaže sa 17.500 četvornih metara skladišnog prostora. Uz dugoročno i kratkoročno skladištenje, lokalni tim nudi širok raspon usluga s dodanom vrijednošću i rješenja za cestovni prijevoz diljem Europe. Brzi tranzit osiguran je posebnim carinskim skladištem i opsežnim uslugama carinskog posredovanja za uvozne i izvozne pošiljke. Zajedno sa svojim skladištem u Jankomiru, cargo-partner sada nudi ukupno 21.500 četvornih metara skladišnog prostora na području Zagreba.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

Ove jeseni u Zagrebu ne propustite 3. PromoDays sajam promotivnih proizvoda

Podatak da 72 % klijenata vjeruje da je kvalitetan promotivni proizvod izravno povezan s ugledom tvrtke najbolja je pozivnica da dođete na sajam PromoDays,...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...