cedevita-nagradna-igra-lipanj-2012-midiŽeliš vruće ljeto, kupanje u moru i uživanje s frendovima? Želiš uživati u dobrim ljetnim ritmovima i ludim provodima? Želiš putovanje za pamćenje?

Nagradna igra traje od 18. lipnja do 6. kolovoza. Neodoljivi okusi limete, limuna i naranče spremno čekaju da te osvježe i učine ti ovo ljeto nezaboravnim. Ne treba ti zlatna ribica, samo požuri do svog omiljenog kafića, naruči Cedevitu i osvoji jednu od vrijednih nagrada u velikoj Cedevitinoj ljetnoj nagradnoj igri! Već tri vrećice tvog najdražeg osvježavajućeg napitka, koje pošalješ daju šansu da osvojiš neku od atraktivnih nagrada.

U nagradnoj igri sudjeluju pakiranja 15g proizvoda Cedevita vitaminski instant napitak kupljena u hotelu, restoranu ili kafiću okusa naranča, limun, limeta, breskva, grejp, mandarina, crvena naranča i kids. U finalnom izvlačenju sudjeluju vrećice pristigle do 6. kolovoza 2012. godine.

Fond nagrada sastoji se od:
1. NAGRADA: 1 x Renault Twingo
2. NAGRADA: 5 x party putovanje za 2 osobe u Grčku
3. NAGRADA: 12 x Nokia Lumia 900
4. NAGRADA: 10 x Nokia Monster Purity HD slušalice
5. NAGRADA: 50 x Cedevita ručnik
6. NAGRADA: 50 x Cedevita majica

U nagradnoj igri sudjeluju potrošači (fizička osoba s prebivalištem u Republici Hrvatskoj) koji za vrijeme trajanja nagradne igre pošalje prijavu s ukupno tri prazne vrećice Cedevite 15g (okusa: naranča, limun, limeta, breskva, grejp, mandarina, crvena naranča i kids), te osobne podatke (ime, prezime, adresu i kontakt broj telefona) na adresu Cedevita d.o.o., pp 53, 10 000 Zagreb.

Imena dobitnika biti će objavljena na web stranici Cedevite www.cedevita.hr i u roku od (8) osam dana od dana izvlačenja. Dobitnici nagrada bit će obaviješteni o dobivenoj nagradi pismeno i putem telefona, ukoliko su dostavili broj telefona.

Pravila nagradne igre pogledajte ovdje.