coolerica-vizual-largePodravkina kulinarska web stranica Coolinarika u ponudu je uvela novi proizvod – Coolerica, koja nudi mogućnost kreiranja vlastite knjige recepata za sve korisnike, izvijestili su iz Podravke.

Riječ je o personaliziranom proizvodu koji svakom registriranom korisniku omogućuje da unesene recepte složi u online zbirku recepata – Coolericu. Tako složenu zbirku korisnik može naručiti za tisak i dobiti na svoju kućnu adresu u obliku koji želi, poput vrste uveza, raspona stranica od 24 do 120, izbora naslova, boja i sl.

Coolerica je svakako i originalan poklon pri čemu kreator zbirke može upisati posvetu i odabrati poklon naljepnicu za dostavnu kutiju.

Kako glavnu okosnicu stranice predstavljaju korisnički recepti koji danas premašuju brojku od 100.000, ova velebna kolekcija autorskih recepata i fotografija razveselit će brojne korisnike jer će u Coolericu moći stavljati i recepte drugih korisnika ovisno o licenci, a i korisnici koji nemaju svojih recepata moći će kupiti gotove zbirke recepata drugih korisnika ukoliko postoji takva dozvola, kažu u Podravki.

“Iako je ideja za Coolericu nastala puno prije, intenzivno na projektu radimo već više od godinu dana. Najsloženiji dio projekta bio je povezati sve subjekte u procesu kreiranja, narudžbe, tiska i dostave Coolerice i to do najmanjeg detalja. Istovremeno je za korisnika samo kreiranje Coolerice trebao biti vrlo jednostavan proces koji će zadovoljiti njihove želje za kreiranjem kako vlastite zbirke recepata, tako i kompilacije isprobanih ili omiljenih recepata drugih korisnika. Mi smo zadovoljni onime što smo ponudili korisnicima pa se nadamo da će to i naši korisnici prepoznati”, rekla je Karmela Karlović, voditelj projekta Coolinarika.com.

Coolinarika.com već devet godina drži status vodeće kulinarske web destinacije i 10. mjesto među najposjećenijim stranicama u Hrvatskoj prema Gemius Audience.

Projekt Coolerica svakako je jedan od kreativnih i inovativnih dodataka na Coolinarika.com koji će svoju primjenu naći među 80.000 aktivnih korisnika, kao i kod svakog onog tko to želi postati.