Daniel Verbanac

Daniel Verbanac postao je novi menadžer za proizvodnju piva Zagrebačke pivovare i na tom mjestu je zamijenio Pericu Biškupeca koji je imenovan na novu poziciju menadžera proizvodnih operacija.

Daniel će na svojoj novoj poziciji biti odgovoran za planiranje, organizaciju i upravljanje radom u pogonima varionice, te vrenja i odležavanja s ciljem realizacije proizvodnje u skladu sa zahtjevima prodaje.

Također će biti zadužen i za organizaciju proizvodnje piva prema mikrobiološkim i fizikalno–kemijskim specifikacijama, za pripremu i upravljanje budžetom, te nadležnost za optimizaciju troškova.

Svoje radno iskustvo započeo je upravo kao student u Zagrebačkoj pivovari u odjelu za kontrolu kvalitete. Nakon završetka studija svoja znanja i iskustvo nastavlja graditi u pivskoj industriji, prvo na poziciji pripravnika u Supply Chainu, potom na mjestu rukovoditelja proizvodnih operacija u Heineken Hrvatska.

Godine 2015. imenovan je na poziciju Menadžera za proizvodnju piva u istoj kompaniji. Upravo zbog snažne pozadine i razumijevanje pivske industrije idealan je kandidat za ovu poziciju.

Povodom novog imenovanja Daniel je izjavio: “Zagrebačka pivovara je mjesto gdje je moj put krenuo. Upravo zbog toga se radujem novom profesionalnom izazovu unutar kompanije i vjerujem da ću svojim radom i iskustvom pridonijeti novim poslovnim uspjesima.”

Perica Biškupec

Perica Biškupec se Zagrebačkoj pivovari pridružio 2003. godine te je u odjelu Supply Chaina obnašao razne funkcije, od procesnog radnika pa sve do Menadžera za proizvodnju piva. Svojim bogatim iskustvom i znanjem je dao veliki doprinos Supply Chain odjelu, a činit će to i dalje kroz novu funkciju.

Perica će na novoj poziciji biti odgovoran za proizvodne operacije Zagrebačke pivovare. Direktno će mu odgovarati Menadžer punjenja piva, Menadžer za proizvodnju piva i Menadžer tehničke službe.

“Vjerujem da ću na novoj funkciji voditi organizaciju proizvodnih operacija na putu do naše ambicije da postanemo Izbor broj 1 za kupce i potrošače. Veselim se novoj funkciji i novim poslovnim izazovima”, rekao je Perica Biškupec povodom svog novog imenovanja.