Urbana utrka Lidl Zagreb Trail na Tuškancu je okupila obožavatelje izazova i zdravog načina života.

Trgovački lanac Lidl s ponosom podržava ovu manifestaciju već treću godinu, i to drugu godinu kao glavni sponzor Zagreb Traila.

Atraktivne trail utrke iz godine u godinu nude nove izazove, pustolovine i doživljaje, a treking liga izvrstan je spoj sporta, rekreacije i druženja.

Nije čudno da je upravo Lidl glavni sponzor ove manifestacije, s obzirom na to da posebnu pažnju poklanja segmentu zdravlja svojih zaposlenika te ih kroz razne projekte potiče na sportski, zdrav i aktivan život.

Lidl Zagreb Trail privlači sve više ljudi, a ove se godine natjecalo oko 600 sudionika u 3 različite kategorije.

Svi rekreativci, početnici i mališani uputili su se na Light kategoriju od 7 km, oni malo hrabriji su isprobali Active 15.5 km, a trkači s najboljom kondicijom spremno su se uputili u novi izazov Challenger 24 km.

Svi natjecatelji mogli su uživati u prekrasnom okruženju od omiljenog parka Cmrok pa sve do popularnog izletišta Zelengaj.

Lidl je za pobjednike svih kategorija osigurao i poklon pakete, a pobjednike u svim kategorijama te detaljan poredak možete pronaći na linku: https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/337.