VijestiSvijetDiageo prvi put ulaže u brend bezalkoholnih pića

Diageo prvi put ulaže u brend bezalkoholnih pića

seedlip-diageo-bezalkoholna-pica-midiBritanski div industrije pića Diageo, među čijim su poznatijim brendovima viski Johnnie Walker i votka Smirnoff, prvi je puta sredstva uložio u razvoj brenda bezalkoholnih pića, izvijestili su iz britanske kompanije.

Diageov ogranak Distill Ventures, koji se bavi podupiranjem poduzetništva i start-upova, preuzeo je udjel u brendu bezalkoholnog pića Seedlip, navodi se u priopćenju. “Prepoznajemo prilike za bezalkoholna pića. Nastavljamo istraživati i ulagati u to područje”, kazala je Helen Michels, direktorica globalnih inovacija u Diageovom  Teamu.

Britanski je proizvođač već prisutan u segmentu bezalkoholnih brendova i prodaje Guinness Zero u Indoneziji, Guinness Maltu u Africi i Orijin Zero u Nigeriji, podsjeća Reuters.

Piće Seedlip dobiva se destiliranjem bilja, začina i drugih sastojaka. Brend se trenutno prodaje u Velikoj Britaniji a očekuje se da bi u drugoj polovini godine trebao biti dostupan i u odabranim zapadnoeuropskim gradovima i u Sjedinjenim Državama. (SEEbiz.eu/Hina)

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...