Protekla godina donijela je val promjena u maloprodajnom prostoru. S navikama potrošača koje je pandemija potaknula, dugoročni pomaci ubrzali su se u samo nekoliko mjeseci. Ideje i tehnologije koje su se tek razmatrale iznenada su se morale pokrenuti, zbog čega su se trgovci prebacili s pitanja trebaju li usvojiti promjene na pitanje “do kada ih treba uvesti?” i “kako?”.

Današnji potrošači više ne odlaze u trgovine samo radi kupovine; umjesto toga oni slijede optimalno iskustvo kupnje prikupljanjem podataka pretraživanjem na internetu te naručivanjem i preuzimanjem proizvoda gdje god se nalazili i kada im to najviše odgovara.

Rast online kupnje od gotovo 40% svakako je znak da se digitalizacija poslovanja orijentirala na digitalne načine plaćanja.

Što je digitalna naplata?
Jednostavno plaćanje na daljinu i bez kontakta u realnom vremenu. WSPay se prilagodio potrebama razvijanjem inovativnog CrossPayment rješenja.

Što omogućuje WSPay CrossPayment?
WSPay CrossPayment nema granice u poslovanju te omogućuje trgovcima da ponudu koju daju na fizičkom prodajnom mjestu ili za izvršene usluge pošalju mailom ili da na temelju upita telefonom/ mailom pošalju link za plaćanje uz WSPayPer ili DWPOS rješenje.

Bez obzira na vrstu poslovanja, opcija povezivanja digitalnog plaćanja sa standardnim metodama poslovanja može osigurati budući napredak vašeg poslovanja. Digitalni način plaćanja siguran je način transakcije i daje vam široki broj mogućnosti naplate.

Kako integrirati CrossPayment u postojeći sustav poslovanja?
WSPayPer rješenje možete koristiti neovisno o postojanju web shopa, što vam olakšava i uključivanje ostalih kanala prodaje kao što su društvene mreže. Jedinstveni pristup WSPayPer platformi isto tako omogućuje i pristup s raznih uređaja, a ujedno su dostupne sve fleksibilne opcije naplate, tokenizacija kartica (spremanje kartice u sigurnom okruženju za buduća plaćanja) kao i naplata CIT i MIT tipom transakcija.

DWPOS rješenje omogućuje jednostavnu integraciju s drugim aplikacijama koje koristite za naplatu, na primjer CashRegister. Svaki vaš mobilni uređaj, tablet možete pretvoriti u SoftPOS rješenje uz WPOS aplikaciju i na taj način izbjeći dodatne troškove za uvođenje hardwarea.

Koji su glavni razlozi za uvođenje digitalne naplate uz WSPay?
Možete prodavati na više kanala te pružiti kupcima jedinstveno iskustvo
Kupci žele priliku pregledavati proizvode u trgovini i kupovati online ili obrnuto. Kada prihvatite digitalno plaćanje, otvarate dodatni kanal, čime dodajete još jedan izvor prihoda.

Uklanja geografska ograničenja
Fizička prodajna mjesta ograničena su na kupce u njihovoj neposrednoj blizini. Internetske trgovine, međutim, nemaju takva ograničenja. Prihvaćanje digitalnog plaćanja na vašem web shopu ili nekom drugom kanalu znači da je vašim kupcima proizvod dostupan širom svijeta!

Kupcima nudi dodatne metode plaćanja
Za ugostiteljske objekte sada je u WSPay-u moguće ugovoriti uslugu plaćanja dodatnim metodama kao što su kriptovalute, KeksPay ili Aircash.

Kako bi vaše digitalno plaćanje ostvarilo puni potencijal i najbolje rezultate kontaktirajte WSPay tim koji će predložiti najbolju uslugu za vas i dati odgovore na sva dodatna pitanja.