babylove-eko-kasica-jabbobvoce-190g-6plusalnatura-eko-kasica-bundi-krump190g-4plusU kategoriji mokre hrane za bebe na dm otpada čak 35 posto prodaje na hrvatskom tržištu

dm u okviru asortimana prehrane za bebe kupcima nudi veliki izbor suhe hrane, hrane u staklenkama i deserata.

Osim brendova kao što su Hipp, Nestle, Frutek, Bebivita i Lino, kupci dm-a mogu odabrati i ekološki uzgojenu dječju hranu marke Alnatura te kvalitetnu vlastitu robnu marku babylove.

“U 2010. godini primjetan je trend okretanja potrošača većim, ekonomičnijim pakiranjima, dok su vrijednosno najznačajnije kategorije suha dječja hrana te voćne kašice u staklenkama Najveći vrijednosni i količinski porast u 2010. ostvarila je kategorija deserata za bebe”, ističe Maja Bogdanović, asortiman menadžerica iz dm-a.

Babylove robna marka kupcima nudi široki asortiman dječje hrane iz bio uzgoja, s povoljnim omjerom cijene i kvalitete.

U ponudi dm-a se odnedavno nalazi i dječja hrana marke Alnatura, proizvedena iz ekološki uzgojenih sastojaka. Alnatura proizvodi ne sadrže kristalni šećer, kuhinjsku sol, zgušnjivače, arome i konzervanse.

Kako doznajemo, u kategoriji mokre hrane za bebe na dm otpada čak 35 posto prodaje, a kako bi potrošačima ponudili još veći izbor, planiraju dodatno proširiti postojeću ponudu.

I u 2011. godini nastavlja se višegodišnji babybonus program namijenjen roditeljima i njihovim novorođenim bebama, koji prijavom ostvaruju pravo na brojne pogodnosti.