Domaće mandarine iz doline Neretve

Sezona mandarina u punom je jeku, a svi ljubitelji ovog omiljenog citrusnog voća u Spar i Interspar trgovinama mogu pronaći čak sedam sorti domaćih mandarina. U ponudi se nalaze sorte Zorica, Okitsu, Kawano Wase, Chahara, Saigon i Unšiu. Na police Spara i Interspara ova voćka bogata vitaminom C dolazi iz doline Neretve kao jedina poljoprivredna kultura koja u potpunosti zadovoljava potrebe domaćeg tržišta.

Njena sezona traje od rujna do prosinca, a mandarine predstavljaju izvrstan međuobrok u jesenskim i zimskim mjesecima. Kupci će hrvatske mandarine u Sparu i Intersparu lako pronaći jer su posebno označene markom “Vrtovi Hrvatske”.

“Domaće mandarine vrhunske su kvalitete, a kupci kad imaju priliku biraju i kupuju domaće. Upravo je to i cilj kampanje ‘Da, domaće je!’, kao i robne marke ‘Vrtovi Hrvatske’, koja domaće proizvode stavlja u prvi plan i našim kupcima omogućuje izbor i veliku ponudu najkvalitetnijih hrvatskih proizvoda“, izjavio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

Osim domaćih mandarina, pod robnom markom “Vrtovi Hrvatske” u SPAR-u kupci mogu pronaći bogatu ponudu i ostalih hrvatskih proizvoda, a broj domaćih dobavljača uključenih u ovaj projekt kontinuirano raste.