Drugo izdanje RSVP-a, jedinog regionalnog festivala specijaliziranog isključivo za event industriju, održat će se u zagrebačkom Plaza Event centru (ex. Hypo Event centar) u utorak i srijedu, 7. i 8. veljače 2017.

Festival namijenjen event stručnjacima i industrijama povezanima s organizacijom događanja prvi dan programa posvetit će tehnologijama koje organizaciju čine jednostavnijom, a drugi dan bavit će se event turizmom. Na Festivalu će se prvi puta dodijeliti ATTEND, nagrada na najbolja događanja u regiji.

Organizacija događanja više ne može bez tehnologije – niz je tehnoloških rješenja koja organizaciju čine jednostavnijom, omogućavaju interakciju sa sudionicima ili događaju daju dodatnu vrijednost.

Tijekom prvog dana sudionici će saznati više o novostima u svijetu tehnologija koje se primjenjuju u event industriji. Upoznat će najnovije trendove na području videa, rasvjete i zvuka i imati priliku vidjeti neke nove proizvode.

Na primjer, ljubitelje vrhunskog zvuka oduševit će DiGiCo SD7, vrhunski tonski mikser koji još nitko u regiji nije imao prilike isprobati pa sudionici RSVP-a imaju priliku biti prvi. Drugi dan Festivala bit će posvećen event turizmu i svim događanjima koji doprinose razvoju turističkih destinacija. U programu će sudjelovati brojni domaći i strani predavači. Festival već drugu godinu zaredom podržava Valamar Riviera.

Tijekom festivala bit će dodijeljena nagrada ATTEND za najbolja regionalna događanja koja se mogu nominirati u 8 kategorija. Prijave su u tijeku, a organizatori mogu prijaviti neograničen broj događanja u koliko god kategorija žele, a prijava je besplatna.

Sve prijave će ocjenjivati žiri čiju neovisnost jamči činjenica da je sastavljen od pet stranih stručnjaka i jednog predstavnika RSVPa. Međunarodni žiri čine Dan Walsh, britanski PR stručnjak, James Morgan, suosnivač tvrtke SharedXP koja je razvila tehnologiju koja organizatorima omogućava da od potencijalne publike prikupe ideje za nadolazeće evente, Mary Kirillova, event organizatorica i osnivačica prvog web sitea za zapošljavanje event stručnjaka, Joe Buckhurst iz Group Dynamicsa koji razvija tehnologije za evente i Snežana Subotić, osnivačica agencije Prototip Events.

Lista kategorija i formular za prijavu mogu se pronaći na njihovoj internet stranici.

Otvorene su prijave za sudjelovanje na Festivalu, a do 29. siječnja 2017. kotizaciju je moguće nabaviti po povoljnijoj cijeni od 555 kn (bez PDV-a) za oba dana. Dostupne su i kotizacije od 222 kn (plus PDV) za studente i kotizacije za jedan dan po cijeni od 333 kn (plus PDV).

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na sljedećem linku, a prvih pet prijavljenih za sudjelovanje od organizatora dobiva besplatnu kotizaciju za RSVP Festival za oba dana.