eurocom-ljepila-optima-glue-stick-24x8gTvrtka Eurocom u ponudi ljepila, uz svoj vlastiti brend Optima, na tržištu nudi i brendove kao što su Karbofix, Toz, Koh-I-Nor i Carioca.

Najprodavaniji proizvodi su pojedinačna 8-gramska pakiranja u sticku robne marke Optima, bilo da se radi o display (24/1) ili blister (1/1) pakiranju, te ljepilo Karbofix u tubi od 25 g.

Iz tvrtke pojašnjavaju kako uspješnost prodaje Optima asortimana leži u činjenici da se po povoljnoj cijeni može dobiti ljepilo vrlo dobrih karakteristika. Proizvodi Eurocoma mogu se kupiti gotovo na svim prodajnim mjestima, koji su specijalizirani za prodaju školskog i uredskog asortimana, kao i u većini trgovačkih lanaca.

Preporuka trgovcima, kažu u tvrtki, prvenstveno se odnosi na činjenicu da sva ljepila u asortimanu pripadaju puno širim linijama proizvoda koja su već dugo vremena prisutna i prepoznata na tržištu te činjenici da sve dijelove Hrvatske pokrivaju distribucijom i komercijalnim predstavnicima koji s trgovcima dogovaraju individualne uvjete prodaje.

Kada je riječ o potrošačima, ističu kako Eurocom stoji iza kvalitete svojih proizvoda, prvenstveno zbog politike tvrtke da proizvodi ili nabavlja one proizvode koji zadovoljavaju propisane standarde kvalitete, ali i spremnosti da potrošačima zamijene ili nadoknade trošak proizvoda, ako bilo koji kvalitativni standard nije zadovoljen.

“Novosti u ponudi usmjerene su na zaokruživanje palete ljepila Optima, kako bi se tržištu ponudila mogućnost odabira između različitih gramaža (u rasponu od 8 g do 40 g) i pakiranja proizvoda, te uvođenju art glitter ljepila. Svake godine Eurocom ima dvije velike prodajne akcije u koje su uključena i ljepila. Prva je u sklopu školske sezone i traje od srpnja do sredine rujna, a druga, ‘uredska akcija’ organizira se kroz siječanj, kroz koje kupci mogu ostvariti povoljnije komercijalne uvjete”, ističe Dražan Gagula iz Eurocoma.