Prvi puta u Hrvatskoj ljubitelji piva mogli su kušati svježe nepasterizirano točeno Karlovačko koje je na Bundek dopremljeno direktno iz Karlovačke pivovare

Više od 3000 optimista okupilo se sinoć na zagrebačkom Bundeku na Karlovačko Korneru koji se održava u sklopu Festivala nogometa. Legenda hrvatske glazbene scene Mate Mišo Kovač održao je odličan koncert na kojem je izveo svoje najveće hitove, a na pozornici mu se pridružila i Ivana Kovač.

Osim u dobroj glazbi, odrasli posjetitelji uživali su i u svježem nepasteriziranom točenom Karlovačkom pivu koje je direktno iz Karlovačke pivovare dopremljeno na Bundek u posebnih 15 spremnika zapremine 500 litara. Karlovačka pivovara ponosna je što je svojim potrošačima ponudila sasvim novo iskustvo uživanja u Karlovačkom pivu – pivu vrhunske kvalitete napravljenom od prirodnih sastojaka.

Karlovačko Korner, koji ove godine slavi 10 godina, u znaku je optimizma – Karlovačka pivovara želi promicati optimizam i potaknuti potrošače da pronađu optimista u sebi. Stoga poziva sve navijače i ljubitelje piva da dođu na Karlovačko Korner 23. i 29. lipnja i pridruže se pozitivi Karlovačko Kornera.

Karlovačka pivovara, kao odgovorna kompanija, promiče odgovorno konzumiranje alkohola. Za Karlovačko Korner pripremljene su posebne narukvice s natpisom Ja sam 18+ koje se dijele punoljetnim potrošačima nakon što predoče osobnu iskaznicu kojom potvrđuju svoje godine.

Smisao narukvica je da pomognu konobarima kako bi lakše prepoznali maloljetnike te da se izbjegne prodaja piva toj skupini. Glavni cilj aktivnosti Ja sam 18+ je promicanje odgovorne konzumacije i podizanje svijesti među posjetiteljima i ugostiteljima na Karlovačko Korneru.

Odlična zabava na Karlovačko Korneru nastavlja se sljedeći tjedan: 23. lipnja nastupaju rock legende Prljavo kazalište, a 29. lipnja održat će se koncert Miroslava Škore.

PROMO