Na Poslovnom učilištu Filaks, ustanovi za obrazovanje odraslih s devet verificiranih programa usavršavanja, u tijeku su upisi 11. generacije polaznika koja s nastavom kreće 20. listopada 2014.

U jesenskom terminu u ponudi su programi za stjecanje sljedećih zvanja: Voditelj prodaje (200 školskih sati), Voditelj marketinga (200 školskih sati), Specijalist za oglašavanje i odnose s javnošću (150 školskih sati), Specijalist za internet marketing (150 školskih sati) i Menadžer u malom poduzetništvu (150 školskih sati).

Nastava je interaktivna, svi predavači su stručnjaci iz prakse, a polaznici sudjeluju u grupnim projektima u kojima stječu praktične vještine potrebne za uspjeh na zahtjevnom tržištu.

Voditeljica programa je Mr. sc. Elvira Mlivić Budeš, konzultantica za razvoj poslovnih vještina i poduzetnica od 2001. godine s bogatim iskustvom u vođenju uspješnih projekata. Do sada je surađivala s više od 400 pravnih osoba, a više od 500 fizičkih osoba bili su sudionici edukacije u Filaksu.

Uz verificirane programe usavršavanja, u ponudi Filaksa su otvorene i zatvorene radionice kao i individualne konzultacije s područja menadžmenta, marketinga, prodaje i upravljanja poduzetničkim projektima.

Sve informacije o Filaksu dostupne su na www.filaks.hr, kao i na blogu www.poduzetnica.blogspot.com.