Loyalty program NIKIforija od sutra u Konzumu

Konzum prodavaonicama zavladala je NIKIforija, a glavni junaci ove vesele avanture popularne su Ninja kornjače i omiljena Hello Kitty.

Ninja kornjače obožavaju djeca diljem svijeta, a nakon svjetske premijere filma Teenage Mutant Ninja Turtles, koji uskoro stiže i u naše kino dvorane, možemo očekivati pravu ninjomaniju. Hello Kitty, omiljena maca koja je osvojila djevojčice i djevojke diljem svijeta, ove godine slavi i svoj 40. rođendan. Naime, bijelu mačku s crvenom mašnicom dizajnirala je japanska dizajnerica Yuko Shimizu, a prvi se puta pojavila 1974. u Japanu.

Prepoznavši snagu ovih, zasigurno svjetski najjačih licencnih brendova, Konzum je za svoje kupce osmislio veselu avanturu u prodavaonicama koje će biti u potpunosti u znaku ovih omiljenih dječjih likova.

Od 28. kolovoza u Konzum prodavaonicama počinje NIKIforija, veliki loyalty program koji će oduševiti djevojčice i dječake, ali i njihove roditelje.

Ovaj zabavni program jedinstven je po atraktivnim Ninja kornjača i Hello Kitty kutijama, koje uz album u koji se umeću 3D kartice s omiljenim likovima, sadrži i 2 društvene igre, rollinz figurice te kockicu za igru, pa je zabava za cijelu obitelj i veselo društvo zajamčena.

Ninja kornjače i Hello Kitty kutije za sudjelovanje u NIKIforija programu bit će dostupne po cijeni od 34,99 kn, a bit će izložene na posebnim policama u Konzum prodavaonicama.

Jednu besplatnu 3D karticu moguće je osvojiti kupnjom u Konzumu u iznosu od 75 kuna, ali i jednostavnije, kupnjom posebno označenih proizvoda.

Kolekcija 3D kartica sastoji se od 36 različitih vizuala s Ninja kornjačama ili Hello Kitty, koje nisu samoljepljive te su stoga pogodne za igranje i razmjenu.

Uz sličicu se nalazi i žig koji se lijepi na poseban letak, a za sakupljenih 10 žigova kupac osvaja besplatnu atraktivnu rollinz figuricu. Album atraktivnog dizajna sadrži dodatno mnoštvo priča, igara, zagonetki i bojanki za čitanje i zabavu, a u prigodnim društvenim igrama uživat će i mali i veliki.

NIKIforija će tresti prodavaonice Konzuma sve do 22. listopada. U tom periodu bit će mnoštvo prigodnih događanja i vesele zabave s popularnim Ninjama i Hello Kitty u prodavaonicama diljem Hrvatske. Djeca i roditelji uživat će u atraktivnim zabavnim kornerima te programu uz kreativne nagradne igre.

Pridružite se i Vi NIKIforiji u Konzum prodavaonicama i ove jeseni uživajte u zabavi s omiljenim Ninja kornjačama i Hello Kitty.

PROMO

Prethodni članakMercator: Prihod od prodaje u pola godine smanjen 4%
Sljedeći članakFilaks: U tijeku upisi za jesenske termine