Trenutak za priznanja

Težak i požrtvovan rad zaslužuje priznanje. Kada je riječ o 2020. godini takvo priznanje treba ići svim zaposlenima u sektorima maloprodaje i industrije robe široke potrošnje. Svi su oni u sklopu svojih organizacija dali nemjerljiv doprinos da se ta godina preživi bez još većih stresova i potresa. I jednog i drugog imali smo napretek i ovako, a barem o opskrbi nismo morali brinuti. Za to su se pobrinuli naši trgovci i proizvođači kojima i ovom prilikom treba skinuti kapu te odati priznanje.

Naša je Zlatna košarica u svom šestom izdanju dodijeljena tvrtkama koje je stručni žiri ocijenio najboljima u 2020. godini pa im i ovim putem želim čestitati na uspjehu i zahvaliti se svim sudionicima koji su našli vremena da svoje kandidature uistinu kvalitetno obrazlože pa je žiri imao dosta posla zbog jake i izjednačene konkurencije. I ove godine dodjelu smo organizirali u formi televizijske emisije, ali dogodine se zbilja nadamo povratku u Kristalnu dvoranu hotela Westin u Zagrebu kako bismo uživo svjedočili ovom prazniku naših sektora.

Uz Zlatnu košaricu radili smo i na novom broju u kojem donosimo veliki prilog o dvije podjednako aktualne teme na tržištu koje se dijelom i naslanjaju jedna na drugu – trgovačke marke te ambalaža i dizajn. Privatne robne marke postale su sve važniji element diferencijacije trgovaca, a ambalaža predstavlja segment koji će biti presudan za uspjeh proizvoda na tržištu budućnosti. Potrošač je vrlo zahtijevan, norme su visoko postavljene i po pitanju kvalitete i kada je riječ o održivosti, a na trgovcima i proizvođačima je da to prepoznaju i ponude najbolja rješenja. Prilika je tu, oni koji su toga svjesni sigurno će je znati i iskoristiti.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!