Ja TRGOVAC travanj 2023.

Od polja do (rovinjskog) stola

Za nama je drugo izdanje Weekend Food Festivala te prvo u kojem je Ja TRGOVAC sudjelovao u organizaciji manifestacije kao programski partner. Kao festival visoke gastronomije, WFF je idejno bio posvećen stolu odnosno kulinarskom vrhuncu, dok smo mi ove godine željeli zaokružiti taj put hrane od polja pa sve do tog stola.

Nije neskromno reći da smo u tome i uspjeli te smo u Rovinj uspjeli dovesti istinske lidere hrvatske poljoprivredno-prehrambene industrije i maloprodaje koji su svojim sudjelovanjem dali osobit pečat ovogodišnjem programu cijelog festivala. Vrijeme nas nije previše poslužilo pa su se mnogi malo i smrznuli, ali nažalost na to nismo mogli utjecati. Dogodine ćemo naručiti sunce pa se nadamo i nešto većoj posjećenosti.

Uz izvješće s Weekend Food Festivala, u ovom broju pročitajte i aktualnu temu o trgovačkim markama koje u trenutnoj krizi bilježe značajan rast na tržištu, dok smo u fokus stavili zdravu hranu. Kao i uvijek, donosimo i nekoliko zanimljivih intervjua i kolumni stručnjaka te detaljne analize kategorija mesnih prerađevina i začina. Vrijeme je roštiljanja pred vratima, samo da se meteorološka slika malo stabilizira. Uživajte!

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakImago Ogilvy agencija je godine IdejeX, a Kraš najbolji oglašivač IdejeX
Sljedeći članakUtorak. Biro za propagandu. i PHD Media osvojili su Effie Grand Prix