25.2 C
Zagreb
Četvrtak, 18. srpnja 2024., 22:15
Tržišne komunikacijeUtorak. Biro za propagandu. i PHD Media osvojili su Effie Grand Prix

Utorak. Biro za propagandu. i PHD Media osvojili su Effie Grand Prix

Na novom izdanju Dana komunikacija proglašeni su pobjednici nagrade Effie Awards Croatia, koja slavi učinkovitost marketinške komunikacije. Statue su dodijeljene najboljim agencijama i oglašivačima za izvanredno tržišno komuniciranje u segmentima kreativnosti, strategije i postignutih tržišnih rezultata tijekom protekle godine.

Dobitnik Grand Prixa i nositelj zlatne nagrade Effie Awards Croatia 2023 jest Jadran Galenski Laboratorij s agencijom Utorak. Biro za propagandu. za projekt OŠ I EFFIE STAVIT U NOS? u suradnji s agencijom PHD Media u kategoriji Zdravlje.

Srebrnu nagradu osvojio je projekt GUC GUC klijenta Studenac i agencija Imago Ogilvy, Ascanius Media, Drap i Rational International u kategoriji Pića, kao i projekt Uplift klijenta Mastercard Europe, podružnica Zagreb s primarnom agencijom Val grupa komunikacije uz suradnike Algebru, RTL Hrvatska, Dentsu Croatia i Ekonomski institut Zagreb u kategoriji Korporativna reputacija i odnosi s javnošću.

Brončane su nagrade dodijeljene klijentu Ledo Plus i agenciji Šanavala te strateškom partneru Go2Digital za projekt Vrijedi ponoviti u kategoriji Hrana; kao i Jamnici plus i agencijama PINK MOON, STUDIO NEXUS i Producenti za projekt Vrijeme je za godišnji u kategoriji Pića; klijentu Raiffeisen bank (Hrvatska) i agencijama McCann Zagreb, Degordian i Publicis za projekt RBA Neovisni u kategoriji Financijske i osiguravajuće usluge te Boltonu Croatia i agenciji EssenceMediacom za projekt Priča o mirisu kojeg se sjećate. I sjećate. u kategoriji Dugoročna učinkovitost.

Okupljanje komunikacijske zajednice u izvrsnom raspoloženju uveličalo je proslavu najefikasnijih hrvatskih marketinških projekata i uz sjajno raspoloženje zatvorilo još jedno izdanje Dana komunikacija.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

Povodom Svjetskog dana sladoleda Ledo otvorio Kornet želja

Posjetitelji su tijekom izložbe Kornetu želja prišapnuli svoje želje za povratkom nekih legendarnih sladoleda, ali i ponudili ideje za nove okuse Ususret Svjetskom danu sladoleda,...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...