Vrhunac večeri bio je nastup sastava Robot Rock, najpoznatijeg Daft Punk tribute benda na svijetu

Zahvaljujući najpoznatijem biljnom likeru na svijetu, zagrebačka galerija Lauba na jednu je noć pretvorena u šumu kako bi ugostila tradicionalno VIP događanje Jägermeistera, ove godine nazvano Čudesnä šumä.

Pod voditeljskom palicom poznatog zabavljača Marija Petrekovića više od 1.000 gostiju uživalo je u nastupima sastava Robot Rock, najpoznatijeg Daft Punk tribute benda na svijetu, te poznatih DJ-a Bizze Bodege, Pilla Jacksona i Miss Millie.

Među uzvanicima su bile i brojne osobe iz javnog života pa su tako u ledeno hladnom Jägermeisteru uživali Ana Gruica, Hrvoje Šalković, Teška industrija, Marija Borić, Ivan Šarić, Korana Gvozdić, Neven Ciganović, Martina Podgorski, Boris Banović, Antea Kodžoman, Ronald Braus, Maja Cvjetković, Mirna Maras, Ecija Ivušić i brojni drugi.

“Koliko je Jägermeister kao brend prihvaćen u Hrvatskoj i svijetu najbolje pokazuje činjenica da je riječ o najprodavanijem biljnom likeru na svijetu. Njegujući izravnu komunikaciju s našim potrošačima, uvijek se trudimo voditi računa o njihovim željama i očekivanjima. Zato smo se i ove godine svim posjetiteljima potrudili osigurati zanimljiv koncept uz prepoznatljiv lik jelena, koji je već godinama sinonim za kvalitetu te ugodne trenutke zabave s prijateljima”, izjavio je Ivo Tudorić, brend menadžer Jägermeistera za Hrvatsku.

Da bi doživljaj bio potpun, ionako dojmljivu vizualnu kulisu, jedinstvenu scenografiju te sjajnu atmosferu zaokružile su prekrasne Jägermeister hostese