jti-certifikat-poslodavac-partner-sinisa-trbojevic-katerina-lapshynova-ana-vojnic-tunic-darija-dretarKompaniji Japan Tobacco International (JTI) danas je na prigodnoj svečanosti u Zagrebu uručen certifikat Poslodavac Partner koji se dodjeljuje organizacijama s visokim standardima kvalitete u upravljanju ljudskim resursima.

U procesu certificiranja ocjenjivao se odnos sa zaposlenicima, mogućnosti njihovog usavršavanja i napredovanja te način na koji ih kompanija motivira i nagrađuje, a JTI je Certifikat dobio za tržišta Hrvatske i BiH.

“Certifikat Poslodavac Partner samo je dodatno priznanje kvaliteti našeg sustava upravljanja ljudskim resursima koji je ključna poluga rasta kompanije. Naš razvoj počiva na kontinuiranim investicijama u naše brendove, naše ljude i zajednice u kojima poslujemo te se svakom pojedincu pruža prilika da istakne svoje individualne kvalitete. Siguran sam kako će nam ovaj certifikat pomoći u privlačenju najkvalitetnijih pojedinaca na hrvatskom i bosansko-hercegovačkom tržištu rada”, naglasio je Siniša Trbojević, direktor JTI-a za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu.

Nagradu JTI-u je svečano uručila voditeljica projekta Certifikat Poslodavac Partner kompanije Selectio Ana Vojnić Tunić koja je pritom istaknula kako je Japan Tobacco International prva i jedina duhanska kompanija u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini s certifikatom Poslodavac Partner.

“Rezultat koji je JTI ostvario u postupku certificiranja je izvrstan, a njihova poslovna filozofija i sustav upravljanja ljudskim resursima mogu poslužiti kao primjer drugim kompanijama u regiji”, dodala je Vojnić Tunić.

Svečanoj dodjeli priznanja prisustvovala je i Katerina Lapshynova, direktorica ljudskih resursa JTI-a za regiju Adriatica, koja je objasnila praktični način funkcioniranja japanske organizacijske ideje Kaizen unutar kompanije.

“Veliku pozornost posvećujemo nagrađivanju truda naših zaposlenika. Tako je samo u prošloj godini gotovo svaki četvrti zaposlenik JTI-a napredovao, odnosno, promijenio svoju poziciju unutar kompanije. Zanimljivo je napomenuti i kako se u nedavnom globalnom istraživanju angažmana zaposlenika čak 94 posto naših zaposlenika izjasnilo kako su spremni poduzeti dodatne napore, izvan onih koji se od njih uobičajeno očekuju, kako bi njihova kompanija nastavila rasti”, istaknula je Lapshynova.