kulenov-cvijet-i-cvit-dalmataSve je već rečeno o dobroj, trajnoj Gavrilović salami. Tradicionalna receptura, osebujni okus i miris te neizostavni zvuk guštanja u mesnoj poslastici razumije svaki ljubitelj Gavrilovića.

A kada krenu cvjetati salame, tek postaje zanimljivo. Iako sam pojam zvuči neobično, itekako je istinit. Riječ je o premium trajnim salamama Kulenov cvijet i Cvit Dalmata čije samo ime govori o tradicionalnoj recepturi i originalnom načinu posluživanja.

JESTE LI ZNALI?
Kulenov cvijet i Cvit Dalmata pripremaju se od fino usitnjenog svinjskog mesa i tradicionalnih začina. Svojim okusom odražavaju specifičnost našeg podneblja istovremeno spajajući temeljne značajke kojima se odlikuju vrhunski proizvodi Gavrilovića. Salame nostalgičnog imena također su posebne po širem promjeru s ujednačenim rasporedom mesa, masnih dijelova i začina.

Široka lepeza Gavrilović trajnog asortimana obogaćena je tako dvjema salamama koje se mogu konzumirati u različitim prigodama, od doručka, marende ili gableca, u sendviču, za ručkom ili na plati kao hladno predjelo ili kao ukusan večernji zalogaj. Vole se s vrhunskim sirevima, poglavito mekanima poput Camemberta ili Briea, a u pikantnijem scenariju s ajvarom ili pinđurom. A kako bi salame i procvjetale, potrebno ih je narezati na tanke listiće i servirati ih, kako drugačije, u obliku cvijeta.

PROMO