Kako je Cromaris postao sinonim za vrhunsku mediteransku ribu

Cromaris je razvio vlastitu recepturu riblje hrane, prilagođene pojedinoj vrsti ribe koju uzgaja čime je postignuto da riba bude bogata omega-3 masnim kiselinama te ima povoljan omjer omega-3 i omega-6 masnih kiselina, što blagotvorno utječe na zdravlje ljudi

Riba je tradicionalno dio blagdanskog stola na našim prostorima, kada značajno raste potražnja za ribom i ribljim proizvodima. I Cromarisova riba je čest izbor, prije svega zbog svoje vrhunske kvalitete i svježine te dostupnosti. U Cromarisu tijekom cijele godine nastojimo prenijeti poruku koliko je važno u svakodnevnu prehranu uključiti ribu kontroliranog podrijetla. U predblagdanskom i blagdanskom razdoblju, različitim kanalima i aktivnostima dodatno potičemo kulture zdrave i uravnotežene prehrane. I ove godine pripremamo brojne promotivne ponude i prigodne kampanje.

Gurmani iz svih krajeva Hrvatske će u ovogodišnji uskrsni jelovnik uvrstiti Cromarisovu ribu iz Jadranskog mora. Najtraženiji su brancin i orada, no nudimo i druge autohtone vrste – hamu te odnedavno zubaca i gofa. Riba se izlovljava šest dana u tjednu te već unutar 24 sata stiže na stolove hrvatskih, talijanskih i slovenskih potrošača, odnosno, 48 sati od izlova i na ostala EU tržišta. Uzgojena je na pomno odabranim lokacijama, iznimno čistog mora i netaknute prirode. U svim fazama proizvodnje osigurana je sljedivost i stroge kontrole, u skladu s najvišim standardima sigurnosti, kvalitete i održivosti. Potvrđuju to brojni certifikati za kvalitetu proizvoda (ISO 9001), sigurnost hrane (IFS), održivost i društvenu odgovornost (ASC, GGAP).

Cromarisova riba odličan je izvor zdravih masnoća neophodnih za zdravlje. Rezultat je to dugogodišnjih ulaganja u istraživanje i razvoj. Cromaris je razvio vlastitu recepturu riblje hrane, prilagođene pojedinoj vrsti ribe koju uzgaja. Time je postignuto da riba bude bogata omega-3 masnim kiselinama te ima povoljan omjer omega-3 i omega-6 masnih kiselina, što blagotvorno utječe na zdravlje ljudi.

Uz redovnu ponudu, potrošači u uskrsnom periodu mogu uživati i u asortimanu BIO ribe te većim pakiranjima već očišćene ribe. Cromaris BIO riba uzgojena je u prirodnom okruženju u skladu sa strogim ekološkim standardima. Naša riba hrani se isključivo prirodnim sastojcima iz održivih izvora, bez antibiotika i GMO sirovina.

Činjenica je da još uvijek postoje mnogi faktori koji poneke odvraćaju od kupnje ribe. Cromaris pomaže otkloniti sve misterije o zahtjevnosti izbora ribe, čišćenja i pripreme. U svom asortimanu, uz svježu neočišćenu, nudi i svježu očišćenu ribu te filete i odreske. Tu je i pakirana Cromaris riba koja se čisti i pakira odmah po izlovu te je idealan izbor za brz i jednostavan obrok u ubrzanom tempu života.

Zanimljivo predjelo su Cromaris dimljeni fileti brancina, orade i hame. Mogu se na razne kreativne načine uklopiti u topla ili hladna predjela i biti glavna zvijezda u raznim salatama, rižotima ili jelima od tjestenine.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakGoran Končar novi je partner u Deloitteu Hrvatska
Sljedeći članakZapočela četvrta godina suradnje Lidla Hrvatska, HGSS-a i inicijative Čisto podzemlje