Karlovačko pivo osvojilo Best Buy Award

Prema rezultatima najnovijeg Best Buy Award istraživanja u Hrvatskoj, hrvatski potrošači, odnosno ispitanici koji su sudjelovali u Best Buy Award istraživanju, smatraju da im prema njihovom iskustvu i mišljenju, Karlovačko nudi najbolji omjer cijene i kvalitete kada je riječ o pivu u Hrvatskoj, priopćeno je iz Karlovačke pivovare.

Na temelju ovog rezultata, Karlovačko pivo osvojilo je status “Best Buy Award” za kategoriju piva za godinu 2014/2015 na teritoriju Republike Hrvatske, kao i pravo na isticanje prestižne oznake i medalje “Best Buy Award”.

Ujedno, Karlovačko Radler je prema istraživanju kvalitete QUDAL-QUality meDAL ocijenjen kao najkvalitetnije pivo s voćnim okusom u Bosni i Hercegovini.

“Vrlo smo ponosni što su potrošači u Hrvatskoj odabrali Karlovačko kao pivo koje im pruža najbolji omjer cijene i kvalitete, te da su potrošači u BiH odabrali Karlovačko Radler kao najkvalitetnije pivo s voćnim okusom. Uvijek se trudimo slušati naše potrošače i dati im ono što žele – pivo vrhunske kvalitete. Naše Karlovačko napravljeno je od kvalitetnih sastojaka i s velikom pažnjom. Posebno nas veseli što smo Best Buy Award za Karlovačko dobili upravo u godini u kojoj Karlovačka pivovara slavi 160 godina rada i to nam je izvrstan poticaj da i dalje nastavimo proizvoditi pivo vrhunske kvalitete”, komentirali su iz Karlovačke pivovare osvajanje ovih priznanja za svoje proizvode.

Prethodni članakIndustrijska proizvodnja nakon pet mjeseci opet tone
Sljedeći članakAgrokor koncern smanjio dobit u 2013. godini