Diskontni trgovački lanac Kaufland otvorio je danas u zagrebačkoj četvrti Rudeš svoju ukupno 31. poslovnicu na hrvatskom tržištu i petu na području Grada Zagreba.

Radi se o hipermarketu površine 2600 četvornih metara u kojem je zaposleno više od 130 djelatnika. Poslovnica raspolaže s ukupno 170 parkirnih mjesta, a u sklopu dućana su i dvije specijalizirane trgovine.

Poslovnicu su otvorili direktor prodaje Kauflanda Damir Grlač i voditeljica poslovnice Slavica Šipura Radić u nazočnosti generalnog direktora Andreasa Wendyja. Na otvorenju dućana uručena je donacija u iznosu od 20.000 kn ravnateljici Osnovne škole Rudeš mr.sc. Mirjani Ljubić koju je predala voditeljica ekspanzije Kauflanda Zdravka Škrinjar.

Glasnogovornik Kauflanda Dubravko Kušec povodom otvorenja istaknuo je kako hipermarket nudi više od 20.000 proizvoda na svojim policama od čega su četiri petine prehrambeni proizvodi, dok ostatak ponude čine kućne potrepštine, tekstil, igračke i sl.

“Više od 70% prehrambenih proizvoda čine hrvatski proizvodi. Kaufland za čak 2.500 proizvoda jamči diskontno niske cijene, a u ponudi trgovačke marke K-Classic nalazi se oko 1.000 kvalitetnih proizvoda”, ističe Kušec.

Radno vrijeme Kauflanda u Rudešu je ponedjeljak – subota od 7-22 h te nedjeljom od 7-20 h.