Kristijan Gregorić novi je izvršni direktor marketinga i razvoja u Francku. Na novoj poziciji bit će odgovoran za strateško planiranje i upravljanje marketingom brendova svih proizvodnih kategorija kompanije, trade marketingom, korporativnim komunikacijama te razvojem strategije inovacija za tržišta Hrvatske i regije, izvijestili su iz tvrtke.

Posjeduje bogato marketinško, komercijalno te menadžersko iskustvo i znanje, a Franckovom izvršnom timu pridružuje se s mjesta generalnog direktora strateške jedinice distribucije HoReCa za jugoistočnu Europu u Atlantic Grupi.

Diplomirao je i specijalizirao na Ekonomskom fakultetu “Luigi Bocconi” u Milanu, a karijeru je započeo u kompaniji Nestle Italija. Nakon toga, u Hrvatskoj preuzima odgovornost direktora divizije Nestle Purina Petcare gdje dalje napreduje u regionalnog direktora marketinga Nestlea za jugoistočnu Europu.

Uspješnu karijeru nastavio je graditi dolaskom u Adris grupu na mjesto rukovoditelja marketinga i trade marketinga. Početkom 2008. godine prelazi u Karlovačku pivovaru gdje je, kao direktor marketinga i izvoza, strateškim promišljanjem i izvrsnom realizacijom marketinških i prodajnih planova utjecao na unapređenje poslovanja, povećanje udjela i jače tržišno pozicioniranje kompanije.

“Veliko mi je zadovoljstvo pridružiti se Francku te preuzeti vodstvo nad dinamičnim marketinškim i razvojnim timom kompanije. Ovo je za mene novi profesionalni izazov s obzirom na mandat za daljnje jačanje poslovnog usmjerenja temeljenog na inovacijama kao i rast cjelokupnog poslovanja u Hrvatskoj i regiji”, istaknuo je Kristijan Gregorić.