Kristina Johansson imenovana je za novog generalnog direktora Metro Cash & Carry Srbija, a s radom na novoj poziciji započela je 1. srpnja ove godine.

Nakon dugogodišnjeg profesionalnog iskustva koje je stjecala u području strateškog razvoja globalnih kompanija, gospođa Kristina Johansson pridružila se Metro Cash & Carry timu u listopadu 2016. godine.

Uspješnu karijeru gradila je radeći na poziciji konzultanta u području menadžmenta za tvrtku Accenture, a nakon toga radila je skoro 15 godina u tvrtki Ikea, na nekoliko tržišta, na različitim rukovodećim pozicijama od kojih je posljednja bila Divisional CEO-Ikea Nizozemska.

“Veliko mi je zadovoljstvo preuzeti poziciju i odgovornosti na mjestu generalnog direktora Metro-a u Srbiji i započeti novu fazu u profesionalnoj karijeri. Ovdje vidim veliki poslovni potencijal, a ujedno i pravi izazov i zadovoljstvo da doprinesem daljem razvoju i poslovnom uspjehu koji kompanija bilježi u ovoj zemlji. Mi ćemo se i dalje snažno fokusirati na naš osnovni cilj kako bismo kupcima i zaposlenima osigurali najbolje uvjete”, rekla je gospođa Johanson.

Kao dio Metro Grupe jedne od najvećih internacionalnih trgovačkih kompanija na svetu, Metro Cash & Carry Srbija, više od 10 godina pruža najbolju uslugu svojim kupcima, u skladu s međunarodnim standardima.

Metro Cash & Carry je u Srbiji posvećen poslovnoj strategiji koja doprinosi dobrobiti zajednice u kojoj posluje kroz podršku projektima koji su od presudnog značaja za dalji razvoj Republike Srbije. (marketnetwork.rs)