lidl-poslodavac-partner-largeMaloprodajni lanac Lidl Hrvatska dobitnik je certifikata “Poslodavac Partner” koji se tvrtkama dodjeljuje za pokazanu izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima.

Ovo priznanje na području “upravljanja ljudskim resursima i procesima zapošljavanja” ima izuzetnu važnost, budući da je Lidl ovim certifikatom definitivno potvrdio visoku kvalitetu svog rada u spomenutom području, navodi se u priopćenju.

Certifikat “Poslodavac Partner”, koji dodjeljuje tvrtka Selectio, u Hrvatskoj predstavlja jedan od onih instrumenata mjerenja ukupnosti kvalitete upravljanja ljudskim resursima koji spadaju u sam vrh pouzdanosti i relevantnosti. Jedan od glavnih ciljeva projekta je prepoznavanje poslovnih subjekata koji dosljedno implementiraju visoke standarde u upravljanju ljudskim resursima.

lidl-5-godina-s-vama-largeLidl je jučer (23.11.2011.) proslavio pet godina poslovanja na hrvatskom tržištu. Iz tvrtke ističu kako je to vrijeme bilo obilježeno konstantnom ekspanzijom, kako maloprodajne mreže (ukupno 75 prodajnih mjesta), tako i prihoda od prodaje. Pritom najavljuju i skorašnje otvorenje logističko-distributivnog centra u Perušiću i novog “Socijalnog dućana” u Gospiću, drugog po redu u Hrvatskoj koji se otvara u suradnji s Caritasom Gospićko-senjske biskupije.

Povodom obljetnice Lidl je organizirao i posebne promotivne aktivnosti pa će tako Blanka Vlašić, ponajbolja svjetska atletičarka, danas posjetiti sedam Lidlovih prodavaonica u Zagrebu i okolici te se družiti s kupcima, navode iz tog diskontera.