Nakon gotovo pola godine uspješnog poslovanja u prve 23 prodavaonice, Lidl Srbija nastavlja širenje mreže otvaranjem još dva objekta. Prodavaonice u Beogradu, na Labudovom brdu – na adresi Patrijarha Joanikija 11v, i u Čačku, u Beogradskoj ulici 1, počet će s radom 14. ožujka.

Prvi moderni diskont u Srbiji, kao i prilikom prethodnih otvaranja, nastavlja praksu dobrog slavljeničkog raspoloženja, pa Beograđane i Čačane očekuje pažljivo odabran asortiman proizvoda i snižene cijene odabranih artikala.

“Kao što smo obećali, nastavljamo širenje mreže i u 2019. godini, a prodavaonice na Labudovom brdu i u Čačku su tek prve koje otvaramo ove godine. Izuzetno se radujemo što smo ponovo pokrenuli val otvorenja. Kao i svaki puta do sada, potrudit ćemo se da kupce uvjerimo kako nudimo najbolji odnos cijene i kvalitete, kao i da predstavimo sve prednosti jedinstvenog Lidl koncepta. Za sve one koji će s nama biti na sam dan otvaranja, 14. ožujka, pripremili smo slavljeničke cijene”, kazala je Martina Petrović, voditeljica korporativnih komunikacija Lidla Srbija.

Prvi posjetitelji novootvorenih prodavaonica moći će sudjelovati u kvizu “Kotač znanja” odnosno provjeriti svoje znanje o Lidlovim proizvodima i dobiti zanimljive poklone. Potrošače će i na novim prodajnim mjestima dočekati bogati asortiman od 1.500 proizvoda. Osim jedinstvenih Lidl brendova, u ponudi će se naći i više od 350 proizvoda domaćih dobavljača.

Ni ovoga puta neće izostati dodatne akcijske ponude po atraktivnim cijenama, kao ni ponuda neprehrambenih proizvoda koja se mijenja tjedno. Po otvaranju, Lidl prodavaonice u Beogradu i Čačku nastavljaju raditi svakog dana od 8 do 22 sata.