VijestiZemljaLidlu Best Buy Award priznanje

Lidlu Best Buy Award priznanje

U istraživanju najboljeg omjera cijene i kvalitete Best Buy Award, Lidl je na hrvatskom tržištu ponovno zauzeo vodeću poziciju u kategoriji međunarodni maloprodajni trgovački lanac te odjel pekare.

Pokazalo je to istraživanje tvrtke Icertias koje je na uzorku od 1.200 ispitanika provedeno tijekom siječnja ove godine.

Best Buy Award Croatia 2014/2015 osvojio je Lidl jer su potrošači iz uzorka, na osnovu vlastitog iskustva i mišljenja, istaknuli da im ovaj međunarodni maloprodajni trgovački lanac u Hrvatskoj koji nudi apsolutno najbolju kupovinu po optimalnoj cijeni.

Ujedno, Lidl hrvatskim potrošačima nudi svježe pekarske proizvode najboljeg omjera cijene i kvalitete, navodi se u priopćenju te dodaje da je Lidl Best Buy Award medalje za iste kategorije osvojio i za godine 2012/2013.

Ispitanicima, građanima Hrvatske, u istraživačkoj anketi putem web obrasca postavljeno je sljedeće pitanje: “Navedite naziv međunarodnog maloprodajnog trgovačkog lanca, koji po vašem osobnom iskustvu nudi u Hrvatskoj apsolutno najbolji omjer cijene i kvalitete.” Najveći broj ispitanika na ovo je pitanje odgovorilo: Lidl.

Odgovor Lidl, bio je i najčešći odgovor ispitanika u narednom pitanju: “Navedite naziv maloprodajnog trgovačkog lanca koji po vašem osobnom iskustvu ili iskustvu vaših bližnjih nudi apsolutno najbolji omjer cijene i kvalitete kada je riječ o Odjelu za prodaju svježih pekarskih proizvoda (pekara u maloprodajnom trgovačkom centru) na hrvatskom tržištu.”

Pitanja su bila otvorenog tipa, odnosno ispitanicima nisu bili ponuđeni odgovori, već su slobodno mogli sami navoditi nazive davatelja usluga koji, prema njihovom iskustvu, nude najbolji omjer cijene i kvalitete na hrvatskom tržištu.

Zahvaljujući najvećem broju glasova ispitanika te osvojenom prvom mjestu, Lidl ima pravo ostati nositelj prestižne oznake “Best Buy Award – Br. 1 – najbolji omjer cijene i kvalitete”, ističu iz Icertiasa.

Najnovije objave

Pogledajte u budućnost financija na prvom Finance Weekendu

Finance Weekend će se baviti ključnim temama koje oblikuju budućnost financija Godinu dana prije punoljetnosti, po prvi puta u Rovinju na Weekendu.17, dolaze nam i...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...